Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Manchester City NFT Koleksiyonu İçin Puma İle Anlaştı

Paylaş

Tüm Manchester City hayranlarına müjde! Manchester City NFT koleksiyonunu çıkarmak için Puma ve dijital sanatçı Musketon ile işbirliği yapıyor. Lansman, 13 Mayıs Cuma, İngiltere Saati ile 20:00’de MakersPlace NFT pazarında olacak.

Manchester City’nin ilk Premier Lig şampiyonluğunun 10. yıldönümünü ve ikonik 93:20 anını kutlamak için futbol kulübü 4. NFT koleksiyonunu çıkarıyor. Man City tarihinin en tarihi günlerinden birini bir şekilde kaçırdıysanız, işte tam olarak böyle oldu.

QPR karşısında oynanan maçın sonlarında 2-1 geriye düştüler ve taraftarlar umudunu kaybetmeye başladı. Ancak uzatma süresinin iki dakikası, tam olarak 91:14’de, Edin Dzeko yükseldi ve skorları eşitlemek için kafa vuruşunu kaleciyi kaleye gömdü. 93. dakikaya girerken taraftarlar ve teknik heyet birbirine sarılarak oyundan ayrılmaya hazırdı, ancak City oyuncularının işi bitmedi. Sergio Agüero bir boşluğa koşuyor, topu Balotelli’den alıyor ve ardından…

93:20 noktasında, Aguero topa temiz bir şekilde vuruyor, ağlar sallanıyor, Etihad’da yer yerinden oynuyor. Çığlıklar, sarılmalar, sevinç gözyaşları stadyumu ve dünyanın dört bir yanındaki Man City taraftarlarını anında çıldırttı. Ayrıca bir City hayranı olsanız da olmasanız da, bu başka bir şeydi.

Manchester City NFT ve Puma

Manchester City, Musketon’a bu projeye katılmak için yaklaştığında, hemen evet dedi. Tarihe geçen hedefin ve kulübün zengin futbol tarihinin bir parçası olmaktan gurur duyuyordu. Hatta 93:20’yi sembolize etmek için zamanın özüyle oynayarak bu NFT’ye eşsiz görsel sanatsal stilini getiriyor. Sanat eseri ayrıca, Puma’nın NFT düşüşüyle ​​aynı gün piyasaya süreceği Puma’nın ULTRA Futbol Kramponlarını da içeriyor.

Hedefe saygıyla oluşturulan sadece 120 çift olmaktadır. 93:20 grafiklerini ayakkabıların dışında görebilirsiniz. Ek olarak, ayak tabanında ünlü ‘Aguerooooooooo!’ yazgısı bulunmakta. Bunun sebebi ise maçı anlatan spikerdir. Bu Puma krampon, Sergio Agüero’nun giydiği orijinal PUMA v1.11 krampon ile aynı renk paletini kullanmaktadır.

Bu, kulübün NFT alanındaki ilk çalışması değil. Manchester City, Premier Lig şampiyonluklarını anmak için Mayıs 2021’de Jon Noorlander ile ilk koleksiyonunu yayınladı. Ardından Alan Bolton ile ikinci koleksiyonlarını çıkardılar. Yaratılış üretimi, mükemmel futbolcuyu yaratma sürecinin soyut bir temsilini tasvir etmektedir. Ardından, metaverse’de Etihad Stadyumu’nun bir kopyasını oluşturmak için Sony Corporation ile bir ortaklığa da gidilmektedir. Futbol kulübünün tüm geçmiş NFT’lerini MakersPlace’te bulabilmektesiniz.

Manchester City taraftarları için bu NFT’yi almak çok daha fazlasını ifade ediyor, çünkü artık ikonik deneyimin bir parçası olabilirler. City’den Don Dransfield, blockchain ve NFT alanına olan bağlılıklarını vurguluyor. Ayrıca yetenekli içerik oluşturucuların yanı sıra çeşitli kulüp ortaklarıyla işbirliği yapmaya devam edeceklerini duyurdular.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...