Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Macy’s Metaverse’de Geçit Töreni Başlatıyor!

Paylaş

Tatil sezonu yaklaşırken Amerika Birleşik Devletleri’ndeki en popüler etkinliklerden biri olan Macy’s Şükran Günü Geçit Töreni yepyeni bir deneyimle Web3’ün sanal dünyasına geri dönüyor. Beş NFT projesinin sanal galerilerini içermektedir. Ayrıca hayranlara ilk Macy’s Parade Balloon NFT’sini seçme fırsatı vermektedir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Macy’s Geçit Törenine Katılımı Web3 ile Kolaylaştırmayı Amaçlıyor

Macy’s Parade’ın büyüsü, 96. yürüyüşünü anmak için metaverse’de sanal olarak deneyimlenmektedir. Bu sanal geçit töreni, beş NFT projesinin sanal galerilerini içermektedir. Ayrıca hayranlara en sevdikleri tasarımcılara oy verme fırsatı verecektir. Kreasyonlarından biri, gelecek yılki Macy’s Fashion Show’da hayata geçirilecektir.

24 Kasım Perşembe günü saat 09:00’dan itibaren hayranların ve koleksiyonerlerin kullanımına sunulacak olan OnCyber ​​meta veri deposu, Web3 deneyimine güç katacak. Bununla birlikte sanal geçit, masaüstü bilgisayarlarda ve mobil cihazlarda tamamen kullanılabilinmektedir. Ayrıca kriptografik bir cüzdan, karmaşık oturum açma veya VR kulaklığı gerektirmez. Dokuz yıllık Macy’s Holiday Walk alayından efsanevi balonlar, metaverse geçit töreni sırasında uçacak. Bu balonlar, Macy’s Parade’in 95. yıl dönümünü kutlamak için koleksiyonluk NFT’ler olarak piyasaya sürüldü.

Big Brothers Big Sisters of America

Hayranlar, sanal geçit töreni deneyiminde Boss Beauties, Cool Cats, gmoney, SupDucks ve VeeFriends’in NFT mavi çipli koleksiyonlarını içeren beş galeriye göz atabilmektedir. 24 Kasım Perşembe 09:00’den 4 Aralık Pazar 23:59’a kadar favori fikirleri için oy verebilecekler.

Kazanan proje daha sonra 2023’teki 97. Macy’s Şükran Günü Geçit Töreninde gerçek bir balona dönüşecek. Oy veren ilk 100.000 hayrana ücretsiz bir Macy’s dijital koleksiyonu verilecektir. Oylama, tahsil edilebilen bir NFT satın alınmasına veya talep edilmesine bağlı değildir. 24 Kasım’dan itibaren, resmi oylama yönergeleri mevcut olacaktır.

Koleksiyonerler, OnCyber ​​NFT galeri alanını talep etmek için sanal galeri geçişi yapma fırsatına sahip olacaktır. Geçiş, Web3 topluluğunun ikinci kullanım yılının bir parçası olarak beş Aralık’ta yatırılacaktır. Sanal bir galeri geçiş ücreti 50 ABD dolarına mal olacaktır. Ayrıca Big Brothers Big Sisters of America gelirin %100’ünü alacak (BBBSA). Macy’s, NFT’yi bu şekilde kullanarak, gençlerin yaşamları üzerinde derin bir etkiye sahip olan mentorluk ilişkilerinin uzun vadeli büyümesine katkıda bulunup daha iyi bir geleceğin yolunu açıyor.

Girişim

Ülkenin en büyük gençlik rehberlik organizasyonu olan BBBSA, gençlere yaşam boyu etkisi olan ilişkiler yoluyla yardımcı olur. Ayrıca BBBSA yetişkin gönüllüleri (“Büyükler” olarak adlandırılmakta), gençleri (“Küçükler” olarak adlandırılmakta) orta öğretim sonrası eğitimde gelişmeye teşvik eder. Bununla birlikte profesyonel olarak desteklenen mentorluk deneyimlerinden edinilen bilgileri temel alarak onları zihinsel sağlığı geliştirmeye ve herkes için kapsayıcı bir atmosfer yaratmaya teşvik ederler.

Oylama döneminde grev yapmayı seçen NFT koleksiyoncularına ve Macy’s 2021 geçit töreni koleksiyonunun NFT sahiplerine ek oylar verilecektir. Ek olarak oylama gücü, NFT koleksiyon öğelerinin nadirliğine bağlı olacaktır. Boss Beauties, Cool Cats, gmoney, SupDucks ve VeeFriends sahiplerinin de ek oy hakkı olacak.

Macy’s Dünya Çapında Canlı Yayın Yapıyor

24 Kasım Perşembe günü 09:00 – 12:00 saatleri arasında. NBC, tüm zaman dilimlerinde 96. Macy’s Şükran Günü Geçit Törenini New York City’den canlı yayınlayacak. Ayrıca hayranlar, geçit törenine bir göz atmak için etkileşimli tarihi bilgiler, Geçit Töreni 101 eğitim etkinlikleri ve daha fazlasını bulmayı bekleyebilirler.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...