Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

M Social, Decentraland Metaverse Hotel’i Açtı

Paylaş

Millennium Motels and Resorts, Perşembe günü tanıtımıı yaptığı Decentraland’daki M Social metaverse tesisini açtı. NFXHaber olarak bu yazımızda bu yeni projeyi yazdık.

Decentraland’ın Genesis Plaza’sı, platformda dijital bir grubun etkinliğini tanıtmanın yanı sıra M Social’ın markalaşmasını anlatmayı hedefleyen dijital bir locaya ev sahipliği yapacak.

M Social Decentraland’ın konukları, bir avatar asistanı tarafından karşılandıkları tesisin fuayesinde buluşabilirler. Ayrıca, Decentraland’ın zirvesine gelen müşteriler ödüller kazanabilir.

Duyuru, franchise’ın, M Social Decentraland platformunda yapıldı. Özellikle Yılbaşı, Sevgililer Günü ve diğerlerine denk gelen tatiller için bir dizi yarışma başlatılmıştır. Ancak duyuru, önümüzdeki birkaç ay içinde gelecekteki işbirliklerini tartışılmasının ardından yapılmıştır.

Şirketin üst düzey isimleri Metaverse projesi hakkında ne diyor?

Millennium ve Copthorne Motels Ltd Başkanı K.L Beng, M Social Metaverse’nin tamamen farklı olduğunu belirtti. Açıklamasına devam eden Beng, şu ifadelere yer verdi.

“Uzun vade yönüne baktığımızda, standart misafirperverliğin önüne geçmeli ve yeni sürükleyici deneyimler yoluyla arkadaşlarımızla etkileşime geçmeliyiz. Gerçek yaşam olaylarıyla birleşen çevrimiçi maceralar yaratarak M Social Decentraland aracılığıyla konukseverliği yeniden tanımlamayı umuyoruz”

Şirketin İşletmeden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Saurabh Prakash’da açıklama yaptı. Prakash, konaklama ticareti hızla geliştiğini ve ziyaretçi deneyimlerini iyileştirmek için tamamen farklı uygulamaları benimsediğini açıkladı.

Prakash, açıklamasına şu şekilde devam etti:

“Metaverse, arkadaşlarımızla farklı sosyal bağlantılar kurmamız için sayısız alternatif sunan böyle bir caddedir. M Social Decentraland, hem fiziksel hem de dijital dünyanın her birindeki yeni ve mevcut müşterilere çevrim içi bağlantı ve çevrim dışı katılım ile ulaşmamızı sağlayacak.”

2016 yılında Singapur’da başlatılan M Social, birkaç farklı konaklama şirketiyle birlikte Metaverse’e taşınmıştır. Şu anda en önde gelen şirketlerden biridir. Diğerlerinin yanı sıra esas olarak New York, Singapur, Auckland ve Paris’te yerleşik işletmelere sahiptir.

M Social’ın çabaları, dünyanın birçok yüksek konukseverlik şirketinden biri olan Marriot Bonvoy’un Aralık’ta dünya turizminin reklamını yapmak için üç sanatçıyla bir NFT sanat eseri oluşturmasını duyurmasından aylar sonra geldi.

MGM Resorts ayrıca, eğitmenlerin karakteristik özelliğine yönelik dijital gerçeklik (VR) seçeneklerini de kullandı.

BAE merkezli DAMAC Properties ayrıca, NFT’ler ve The Sandbox’ta kişisel Metaverse platformunu geliştirme planlarını açıkladı.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...