Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Loser Club NFT Nedir?

Paylaş

Loser Club Official veya Loser Club NFT, toplamda 10,000 adet NFT’ten oluşan ve J’von isimli sanatçının yarattığı bir koleksiyondur. NFXHaber olarak bu makalede Loser Club NFT nedir sorusuna yanıt vereceğiz. Ek olarak koleksiyonun fiyatına ve nasıl satın alınabileceğine de değineceğiz. Keyifli okumalar dileriz.

Loser Club NFT Nedir?

NFT dünyasında hayvanları destekleyen, kadın haklarını savunan veya ırkçılıkla mücadele eden NFT projeleri bulunmaktadır. Loser Club NFT ise “kaybedenleri” destekleyen bir NFT projesi.

Loser Club NFT koleksiyonu içerisinde 10,000 adet NFT veya bir başka deyişle “Loser” bulunmaktadır. 0,0088 ETH basım fiyatıyla piyasaya çıkan koleksiyonun ticaret hacmi bir ara 17M$’ı aştı.

Koleksiyondaki NFT’ler için “ayrıntılı şekilde oluşturulmuş” yorumları yapılmaktadır. Avatarlar, kendilerini koleksiyondaki diğer avatarlardan ayıran bazı özelliklere sahiptir. Toplamda 200 ayırıcı özellik varken bu özelliklerden bazıları şunlardır: Saç tipi, diş şekli ve ten rengi.

Bununla birlikte gelecek için de adımlarını atan Loser Club NFT, bu sebeple Loser Fund isimli fonu kurmuştur. İkinci satışlardan elde edilecek telif ücretlerinin %50’si buraya gidecektir. Bu fonun topluluğun inşasında kullanılması beklenmektedir.

Loser Club NFT Kimin Tarafından Yaratıldı?

Loser Club NFT’nin arkasındaki isim sanatçı J’von namı diğer Todd Nebula. Üstelik koleksiyonun başarısındaki ana faktör de sanatçı J’von olarak görülmektedir. J’von sanatçılığı dışında bir rapçi ve yapımcı olarak da adlandırılıyor. 

J’von, sanat eserlerini satmayı ve getiriyi “kaybedenlerle” birlikte yeni şeyler yaratabilecekleri bir alan için kullanmayı planlamaktadır. Üstelik platform koleksiyonu için “Bu kaybedenlerin yükselişi” tanımını kullanmaktadır.

Loser Club NFT Fiyatı Nedir?

Koleksiyon an itibariyle OpenSea üzerinde 0,167 ETH’lik taban fiyatıyla işlem görmektedir. Bununla birlikte koleksiyonun ticaret hacmi ise şu anda 6,8 bin ETH ile dikkat çekmektedir. 

Loser Club NFT’nin OpenSea NFT pazarında sergilenen 10,000 NFT’si bulunmaktadır. Koleksiyonu elinde bulunduran kişi sayısı ise halihazırda 5,1 bin olarak görülmektedir.

Loser Club NFT Nasıl Alınır?

Koleksiyona ilgi duyan kişiler, koleksiyonun OpenSea’deki sayfasını buraya tıklayarak ziyaret edebilmektedir. Ancak koleksiyona ilgi duymakla kalmayıp koleksiyonu satın almak isteyen yatırımcıların ise yapmaları gereken bazı işlemler bulunmaktadır.

Loser Club NFT koleksiyonunu satın almak isteyen yatırımcılar, ilk önce MetaMask gibi bir dijital kripto para cüzdanına sahip olmalıdır. Sonrasında ödeme işleminde kullanmak üzere bir miktar Ethereum almalı ve bu Etheruem’u kripto para cüzdanına (MetaMask) aktarmalıdır. Son adımda ise kullanıcının dijital cüzdanını (MetaMask) OpenSea’ye bağlaması gerekmektedir. Bağlantı işleminin ardından kullanıcı, dilediği NFT’yi seçerek satın alma işlemini gerçekleştirebilmektedir.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...