Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Limit Break, Super Bowl Reklamında Ücretsiz NFT’ler Oluşturacak!

Paylaş

Limit Break CEO’su Gade Leyton, yaklaşmakta olan Super Bowl TV reklamında sıçrama yapmak istiyor. Ekim ayından bu yana, şirketin DigiDaigaku NFT oyununa dayanan ilk oyunu için bir Super Bowl reklamına 6,5 ​​milyon dolar harcamayı planladığını açıklamıştı. Bu duyuru, blok zinciri oyun şirketi için 200 milyon dolarlık bir finansman turunu takip ediyor. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Nasıl Çalışacak?

GamesBeat ile yaptığı bir röportajda Gade Leyton, reklamın oyuncuların ücretsiz NFT basımını talep etmesine izin verecek bir QR kodu içereceğini söyledi. Bu Super Bowl ticari QR kodu aracılığıyla, Limit Break şirketi sınırlı sayıda NFT tabanlı ejderha karakteri sunacaktır.

Bu amaçla Limit Break’in CEO’su, büyük bir izleyici kitlesi düşünüldüğünde koleksiyonun küçük olduğunu söylüyor. Reklamı görecek kişi sayısı yaklaşık 50 milyon ile sınırlıdır. Reklamda QR kodu ekranda görüntülenecektir ve herkes kodu tarayıp DigiDaigaku koleksiyonundan bir NFT’ye basabilecektir. Leydon’a göre NFT’leri bu şekilde edinme televizyon reklamlarını kökten değiştirecek.

Reklam, 14 Şubat 2023’te Super Bowl LVII sırasında yapılacaktır. Bu ücretsiz basım sayesinde, sınırlı sayıda Super Bowl izleyicisi ücretsiz bir NFT alacak. Leydon, bu özel etkinlik sırasında ücretsiz bir DigiDaigaku NFT kazanmak için izleyicilerin çekilişte şanslı ve hızlı olmaları gerektiğini söylüyor.

Tarih Yazacak Bir Olay

Leydon CEO’su bu özel reklamın tarihteki en çok beklenen ücretsiz NFT yazım etkinliği olacağına inanıyor. Bu, Leydon’ın yayınladığı ilk Super Bowl reklamı değil. Nitekim Halbert Nkagawa ile birlikte kurduğu Machine Zone şirketinin CEO’suyken Super Bowl reklamları da yayınlamıştı.

Bu reklamlar iki oyun içindi: Game of War: Fire Age ve Mobile Strike. Bu reklamlarda model Kate Upton ve aktör Arnold Schwarzenegger yer aldı. Gade Leydon, bunun şirketin yaptığı en iyi pazarlama kampanyalarından biri olduğunu çünkü izleyicilerin bunu yıllarca hatırladığını söyledi.

Web3 Reklamcılığına Yeni Bir Boyut

Limit Break, belirli bir iş modelini seçti; ücretsiz erişim. Anime karakterlerinin DigiDaigaku NFT’lerinden oluşan koleksiyonunu ücretsiz olarak dağıttı.

Leydon için bu kampanya, Web3 reklamcılığı için televizyon izlemeye yeni bir boyut katacak. Zaten geçen yıl Coinbase, Super Bowl reklamlarını izleyenlere QR kodu aracılığıyla Bitcoin verdi. Hediyeden sadece hesabı olanlar faydalanabilirdi.

Limit Break’in CEO’su etkinlikten heyecan duyduğunu söylüyor. Onun için Web3’te hiç kimse daha önce böyle bir TV sunumu yapmamıştı. Bu Super Bowl reklamı, dijital bir varlık kazanmanın bir yoludur ve bu onları toplamayı son derece nadir hale getirir.

Limit Break, Devrim Yaratan Pazarlama Fikri

Japonya’da bu eşantiyonlar çok yaygındır. Ancak ABD’de web3, genellikle NFT’lere karşı küçümseme ifade eden oyuncular tarafından yaygın olarak kullanılmamaktadır. Limit Break sadece on binlerce eşya hediye edecek ama QR kodlu reklamı gören izleyici sayısı biraz daha fazla olacak. Yani herkes çekilişten dijital öğeler kazanamayacak, belli ki memnun olmayanlar olacak. Ancak CEO Gade Leydon kendinden çok emin. Bu reklamdan sonra, bunu yapmamanın iyi bir neden olmadığı için televizyonda norm haline geleceğini söylüyor. Ayrıca sözlerine şunları ekledi:

“Neden reklamlarınıza dijital koleksiyon ürünleri koymadınız?”

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...