Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Ledger, NFT’ler için Yeni Bir Donanım Cüzdanı Oluşturdu!

Paylaş

Dijital varlık güvenliği konusunda uzman şirket olan Ledger, Ledger Stax adlı donanım cüzdanının piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Cihaz, cihaz kapalıyken bile kullanıcıların NFT’lerini gösteren kavisli bir E-Ink ekrana sahiptir. Ledger, sürümde iPod tasarımcısı Tony Fadell ile ortaklık kurdu. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Ledger NFT Cüzdanını Çıkartıyor

Son haftalarda, kripto donanım cüzdanları popülerlik kazandı. Bunun nedeni, tüketicilerin FTX’in çöküşü gibi sektörü değiştiren olayların ardından dijital varlıklarını kendi kendine koruma arzusudur. Ledger’in baş deneyim sorumlusu Ian Rogers, şirketin şimdiye kadarki en iyi satış gününü yaşadığını bildirdi. Sektörün en iyi şirketlerinin başarısızlığı, donanımsal kripto para cüzdanlarına duyulan arzuyu gösteriyor.

Ledger Stax, Nano S Plus ve Nano X gibi önceki donanım cihazlarının en yeni üyesidir. Ledger, Stax ile Nano S’den daha şık ve pratik bir aygıt yaratmayı amaçladı. Ayrıca Ledger CEO’su ve başkanı Pascal Gauthier’e göre iPod benzeri cüzdan, USB sürücüden daha yaygın bir şekilde benimsenecektir.

Her Ledger Stax, kullanıcılara potansiyel fayda sağlayan ücretsiz bir NFT sağlayan bir Infinity Pass içerir. Ayrıca şirketin özenle seçilen sanatçılar ağından özel NFT sanat eserlerine erişim elde etmek için Ledger Market’te bir Ledger Stax NFT madenciliği yapılabilir. Ledger Market Genesis Pass sahipleri bu çizime öncelikli erişim hakkına sahiptir.

Donanım Cüzdanındaki Yenilikler Nelerdir?

Kredi kartı büyüklüğündeki yeni kripto cüzdanı, NFT koleksiyonlarını, 500’den fazla tokeni ve dijital varlıkları yönetebilmektedir. Ayrıca yeni cüzdanın arayüzü, Ledger cüzdanının önceki sürümlerinden çok daha kullanıcı dostudur.

İşletme, Ledger Stax’i 2023’ün ilk çeyreğinde piyasaya sürmeyi hedefliyor. Ancak Ledger’in resmi web sitesinde şimdiden ön sipariş verilmektedir. Önümüzdeki aylarda Best Buy bunu Amerika Birleşik Devletleri’nde de sunabilecektir. Ayrıca Ledger Stax, USB-C aracılığıyla dizüstü bilgisayarlara ve Bluetooth ve Ledger Live Mobile yazılımı aracılığıyla akıllı telefonlara bağlanır.

Şirketin yeni kripto cüzdan eklentisi olan Ledger Connect, Web3 uygulamalarına bağlanmasını sağlayacak. Ayrıca Ledger Stax Qi ile kablosuz olarak şarj olabilmektedir. E Ink ekranı Kindle’a benzer ve cihaz kapalıyken bile NFT’leri görüntüleyebilmektedir. Ledger’a göre, pil tek bir şarjla haftalarca veya aylarca dayanabilmektedir. Satılan ilk 10.000 ürün ücretsiz, paraya çevrilebilen bir NFT içerecektir.

Cüzdan, çok sayıda cihazın kolayca istiflenmesine izin veren, dahili mıknatıslara sahip, kredi kartı boyutundadır. Dış kısım, işlem verilerini ve NFT’leri görüntüleyen, etrafı saran bir e-mürekkep ekranıdır. Ledger Stax’in satış fiyatı, Nano S Plus için 79 $ ve Nano X için 149 $ ile karşılaştırıldığında 279 $ olacak.

Ledger Stax’in Özellikleri

  • Boyutlar: 85mm × 54mm × 6mm (kredi kartı uzunluğu ve genişliği).
  • Ledger, güvenlik unsuru için EAL 5+ sertifikalıdır.
  • Ekran tipi: Özelleştirilebilir her zaman açık kilit ekranı ve kapasitif dokunmatik ile E Ink.
  • Ekran çözünürlüğü 672 x 400 pikseldir.
  • Ağırlık: 45g.
  • USB C ve Bluetooth 5.2 bağlantısı.
  • Uygun stacking için mıknatıs dizisi.
  • Qi kablosuz şarj.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...