Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Launch Pass NFT Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Paylaş

Launch Pass adlı NFT koleksiyonu, sahiplerini kelimenin tam anlamıyla uzaya götürebilir! Hatta Uplift Aerospace şirketi, dijital varlıkları 10 Mayıs’ta uzaya bırakacak. Minters, Blue Origin’in ikonik roketi New Shepard ile seyahat etme şansına sahip olacak.

Launch Pass NFT Nasıl Çalışır?

Kısacası Launch Pass, Ethereum blok zincirinde yaşayan 10.921 NFT’nin bir koleksiyonudur. Sahip olarak, Blue Origin aracılığıyla uzaya seyahat etmek için başvuruda bulunabilirsiniz. Uplift Aerospace uzmanlarından oluşan bir ekip, her uygulamayı analiz edecek.

Grup şanslı kazananı 22 Mayıs’ta 23:59’da açıklayacak. Bu arada, 10 Mayıs’tan itibaren parça başına 0.17 ETH ile bir NFT üretme hakkına sahip olmaktasınız. Space+ ekibi, kesin basım zamanını düşüşten 48 saat önce açıklayacak.

Uzaya çıkmadı mı? Endişelenme! Launch Pass NFT’nizi Starborn adlı özel bir NFT avatarına dönüştürebilirsiniz. Sahipler bu avatarı yaklaşan SPACE+ metaverse’de kullanabilecekler. Seçenek 22 Mayıs’tan itibaren geçerli olacak.

Gelecekte, topluluk üyeleri gerçek yaşam deneyimlerine de katılabilecekler. Örneğin ekip, Sıfır yerçekimi uçuşlarından ve uzay simülasyonlarından bahseder.

Starborn NFT’leri hakkında ne bilmelisiniz?

Her Launch Pass NFT sahibi, koleksiyonlarını Starborn NFT’ye dönüştürebilecek. Bu dijital avatarlar 5 benzersiz sınıfta gelecek.

Tasarım açısından, 3D karakterler temelde farklı aksesuar ve kostümlere sahip astronotlardır. Dijital sanatçılar, yüksek kaliteli sanat eserleri için 120’den fazla benzersiz özellik kullandı.

Sonuç olarak, bu iddialı proje NFT’lerin kullanımını yeni bir düzeye taşıyor. Projenin arkasındaki şirket olan Uplift Aerospace, blockchain ve uzay teknolojileri arasında bir köprü oluşturmayı hedefliyor.

Uplift Havacılık Nedir?

Temel olarak, Uplift Aerospace, uzayla ilgili gerçek yaşam deneyimleri sunan Utah merkezli bir şirkettir. Bu yenilikçi grup, insanlar için gezegenler arası bir geleceği teşvik etmek için uzay uçuşları sunmaktadır.

SPACE+ projesi ile uzay sektörünün en güçlü firmaları ile çalışmaktadır. Hatta gerekirse, ana ortakları NASA, Sierra Space, Orbital Reef ve Blue Origin’dir.

Aslında, şanslı Launch Pass NFT sahibi, Blue Origin’in New Shepard adlı roketiyle uzaya bir gezi kazanacak. Hatta bu benzersiz deneyim, dijital varlıkların gerçek hayatta da uzun vadeli bir fark yaratabileceğini bir kez daha kanıtlıyor.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...