Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

LaCollection NFT Koleksiyonunu Çıkaracağını Duyurdu

Paylaş

LaCollection, Londra’daki Annka Kultys Gallery ile işbirliği yapacağını duyurdu. Ayrıca özel bir grup sergisi ve NFT koleksiyonu yapacağını da duyurdu. Web 3.0 Estetiği: Gelecekte NFT’lerin Post-Hype sergisi, 2022’de üç bölüm halinde sahnelenmektedir. LaCollection NFT koleksiyonu kendi alanındaki ilk sergi olarak koleksiyoncuların karşısına çıkmakta.

Sergi Web3’ü, sanatçıları ve sanat yaratma biçimleri üzerindeki etkisini keşfetmek amacıyla yapılmaktadır. Ayrıca, sosyal, teknolojik ve entelektüel alanlarda çağdaş dijital sanatın bağlamını da keşfetme niyetindedir.

LaCollection ve Piyasanın Düşüşü

LaCollection ve Annka Kultys Gallery sergisinin ilk teması olan “Meta Body”, sanatçıların teknolojiyi kullanarak bedeni temsil etmeleri etrafında kurulmaktadır. Sanatçılar Stine Deja, Baron Lanteigne ve Marjan Moghaddam, çalışmalarını bu ilk temanın bir parçası olarak sergilemek niyetindeler.

Claudia Hart, Signe Pierce ve Addie Wagenknecht gibi sanatçılar ikinci tema olan “Digital Florascapes” keşfetme niyetindeler. Bu nedenle, sanatta doğayı temsil etmek için yeni teknolojilerin nasıl kullanılabileceğini göstermek istiyorlar. Son olarak “Dijital Soyutlama” temasına katılan sanatçılar, soyutlama kavramını temsil etmek için otonom sistemler ve pikselleme gibi yazılımları kullanacaklar. Bunlara Aaron Scheer, Alida Sun ve Rachel de Joode dahildir.

LaCollection ve Annka Kultys Gallery çevrimiçi düşüşü, üç küratöryel temayı temsil eden 27 NFT içermekte. Genel piyasa satışı şu anda açık ve 16 Mayıs’ta sona eriyor. Ayrıca fiyatlar 280 Euro veya 0.1 ETH’den başlamaktadır. Hatta, Haziran ve Ekim aylarında yeni temalara sahip iki sergi daha açılacak.

LaCollection NFT Hakkında

LaCollection, koleksiyonculara dünyanın en iyi müzeleri ve dijital sanatçılarının eserlerini keşfetmeleri için fırsat. Ve bunlara sahip olmaları için yeni fırsatlar sunuyor. Ayrıca, LaCollection her NFT’nin kimliğini doğrular ve ortak sanatçıların ve müzelerin yayınlanmasını onaylamasını sağlar. Annka Kultys Gallery ile bu işbirliğine ek olarak farklı çalışmalarda sürdürmekte. LaCollection kısa süre önce Egon Schiele’nin kayıp bir tablosunun NFT’sini piyasaya sürdü.

Dünya geneinde yaşanan büyük NFT dalgalanması tüm piyasada soru işaretlerine yol açıyor. Fakat buna rağmen piyasada yatırımcılar tarafından güven duyulan bir çok iş rağbet görmeye devam etmektedir. LaCollection NFT piyasa tarafından güven duyulan bir proje olacak mı? Bu sorunun cevabını satış süresinin tamamlanmasına kadar yanıtlamak pek mümkün değil. Fakat analistlerin ilgisini çekmesi şimdilik olumlu olarak görülmekte.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...