Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Kiesza NFT İle İhtiyaç Sahiplerini Desteklemeye Devam Ediyor!

Paylaş

Metaverse ve NFT sektörüne katılım her geçen gün artış gösteriyor. Tüm NFT ve metaverse haberleri için NFXHaber’i takip etmeyi unutmayın. Kanadalı şarkıcı Kiesza NFT market Porion ile ortaklaşa MetaMoves’a yardımda bulunmayı hedeflemekte. MetaMoves olarak adlandırılan ve protez isteyen hastalara fon sağlamayı amaçlayan bir NFT koleksiyonunu destekliyor. Röportajda Kiesza, ben de kaza potansiyel bir kazazedeyim, uzuvlarını kaybedenlerin zorluklarına karşı empati kurduğunu belirtti.

“İnsanların kimliklerinde oynadıkları merkezi konumu algıladığımız için, yaptığımız tüm parçaların merkezinde eylemler var. Bir uzvun KAYBOLMASI psikolojik ve bedensel zorluklarına, varlıkların kıtlığına katkıda bulunUR. bunun ne kadar çekilmez olduğunu düşünebilirsiniz.”

Şarkıcı, Web3’ün insanlara yardımcı olma işlevine inanmakta. İnsanlara bu manevra araçlarını yeniden kazanmaları için hizmet etmenin olağanüstü derecede gerekli olduğunu söylemekte. Hatta MetaMoves’taki görevleriyle uyumlu olduğunu da söylemekte. İnsanların, favori şarkıcı tarafından desteklenmesine ve iyi niyetlere sahip olmasına rağmen, kamu satışının kapanması nedeniyle en iyi teklif düşük kaldı. Haberin yazıldığı saatlerde 1000 dolar civarında olan yalnızca 0,5 Ether’di. Porion CEO’su Jason Rosenstein, nakit paranın MediPrint olarak adlandırılan ve tasarım ve 3D baskı protezleri konusunda uzmanlaşan bir temele bağışlanabileceğini belirtti. 0,5 ETH, Cuco adında bir köpek ve Jesus adında daha genç bir adam için kullanılabilmekte.

“İnanılmaz bir köpek olan Cuco için bir protez bacak basmak ve bazı gençleri havai fişeklerden kurtarırken kolunu yanlış yere koyan genç bir adam olan İsa için bir kol basmak için 0.5ETH kullanacağız.”

Kiesza NFT Sektöründe Yalnız Değil

Son hafta, şarkıcı Madonna, gelirlerin birkaç hayır kurumuna gittiği bir NFT koleksiyonu yayınladı. Sanatçının kırkayaklara, kelebeklere ve çalıları doğurmakta olduğu bir koleksiyon. Ayrıca verdiği çıplak bir tasvire sahip olması nedeniyle sanat eseri farklı tepkilere yol açtı. Hatta bu koleksiyon içerisinde bir de Mevlana şiirine de yer vermişti. Bu da insanlar tarafından çok garip karşılanmakta. Buna karşılık Madonna NFT’ler üzerinden ciddi bir gelir elde etmeyi başardı.

Her ne kadar bilindik markalar olursa olsun yatırımlarınızı yaparken detaylı araştırmayı ihmal etmeyin. Tüm piyasayı ve aldığınız ürünün geleceğini değerlendirmek sizi büyük zararlardan kurtarabilmekte. 2022 yılında birçok büyük marka yatırımcılarına ciddi zararlar ettirdi.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...