Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Jungle Freaks NFT Nedir?

Paylaş

Jungle Freaks NFT, Hustler Magazine karikatüristi George Tosley’nin “yüzde yüz el çizimi freaks” koleksiyonudur. Bu 10,000 freaks Ethereum blok zincirinde yer almaktadır. NFXHaber olarak bu makalede Jungle Freaks NFT Nedir sorusuna cevap arayacağız. Gelin hep birlikte JF ekosistemine göz atalım ve merak ettiğiniz konuları aydınlatmaya çalışalım.

Jungle Freaks NFT Nedir?

Jungle Freaks, George Tosley tarafından tasarlanan bir dizi NFT ikonudur. Tosley, yıllarca Hustler Magazine’deki çalışmalarıyla ün toplamış bir sanatçıdır.

Bu NFT’ler, akıllı sözleşmelere yatırıldıkların bir yardımcı program tokeni olan $JUNGLE’la biriktirilmektedir. Bu tokenin JF ekosistemi dışında bir başka işlevi yoktur. JF geliştiricileri, JUNGLE’a ikincil bir pazar yeri sağlama niyetinde değildir. Ek olarak JF platformu; Meraki, Netvrk ve Polygonal Mind’la işbirliği içerisindedir.

$JUNGLE Nedir?

$JUNGLE tokeni, JF ekosisteminin tokenidir. Jungle Freak topluluğundaki “her şeyin” can damarı olarak tanımlanmaktadır. Yani bu token; topluluğa değer sağlamak için fayda ve işlevsellik sunduğundan işlemlerin merkezinde olacaktır.

Ek olarak $JUNGLE tokeninin platformun koleksiyonlarındaki NFT’ler için indirimler de dahil olmak özel avantajlar sağlaması planlanmaktadır.

Bu tokeni kazanmanın tek bir yolu bulunmaktadır. Bu yol; Genesis JF Collection NFT ve/veya JF Vault NFT’ye sahip olmak ve bunları stake etmektir.

JFMC Nedir?

JF ekosisteminin en son çıkardığı NFT koleksiyonudur. JFMC’nin açılımı Jungle Freaks Motor Club’tır. JFMC; beş farklı araç gövdesini tipini, 350’den fazla elle çizilmiş benzersiz özelliği kapsayan 8,888 NFT’ten oluşan bir koleksiyondur.

Bununla birlikte ekosistemin bu yenilikçi projesi, elle çizilmiş ilk NFT otomobil koleksiyonu olarak tanımlanmaktadır.  Bu koleksiyon 17-20 Mart (2022) tarihleri arasında basılmıştır.

Jungle Freaks Nasıl Alınır?

Kullanıcılar JF koleksiyonlarına popüler NFT pazar yeri OpenSea üzerinden erişim sağlayabilmektedir. JF koleksiyonlarından NFT satın almak isteyen kullanıcılarından yapması gereken birkaç işlem bulunmaktadır. Öncelikle kullanıcıların Metamask vb. bir dijital cüzdana sahip olması gerekmektedir. Sonrasında kullanıcılar Ethereum (ETH) satan bir borsadan bu kripto para birimi almalı ve cüzdanına aktarmalıdır. Sondan önceki aşamada kullanıcılar, EHT yüklü cüzdanlarını OpenSea’ye bağlamalıdır. Son aşamada ise OpenSea’deki JF koleksiyonu açılmalı ve istenen ürün alınmalı veya teklif verilmelidir.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...