Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

James Rodriguez NFT Koleksiyonu Paylaşmak İçin ZKSea ile Ortak Oldu!

Paylaş

Popüler futbolcu James Rodriguez kısa süre önce kripto borsası ZKSea ile ortaklık kurdu. Buna göre ünlü futbolcu, James Rodriguez NFT koleksiyonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. 15.000 NFT’den oluşan koleksiyon, Rodriguez’in futbol kariyerindeki en önemli anları içerecek. NFXhaber olarak, detayları siz değerli okurlarımız için derledik.

James Rodriguez NFT koleksiyonu çıkarıyor

Teknoloji ve profesyonel sporu birleştirmek için ortaya çıkan trend büyümeye devam ediyor. Kolombiyalı ünlü futbolcu James Rodriguez, bu hafta spor alanına yaptığı kayda değer katkıyı kutluyor. Buna göre futbol yıldızı, bir NFT koleksiyonu başlatmak için ZKSea ile stratejik bir anlaşma imzaladı. Böylece Rodriguez, dünyanın en büyük takımlarından bazılarına karşı goller attıktan sonra, tüm kariyerini dijital bir sanat koleksiyonunda ölümsüzleştirmeyi hedefliyor.

James Rodriguez ZKSea ile ortaklık kurdu
James Rodriguez ZKSea ile ortaklık kurdu

James Rodriguez NFT koleksiyonu, Haziran ayında açık artırmaya çıkacak. 15.000 adet benzersiz NFT’den oluşan hatıra koleksiyonu, ZKSea platformunda basılacak. Buna göre ZKSea, topluluğunun daha düşük fiyatlara ve ön madencilik avantajlarına sahip olacağını duyurdu. Ayrıca ZKSea, birkaç yeni kullanıcısını, koleksiyonun whitelist’ine eklediğini de açıkladı.

ZKSea ve James Rodriguez arasındaki ortaklık, popüler bir futbolcunun NFT dünyasına ilk girişini ifade ediyor. Futbolcu, profesyonel kariyerindeki önemli anları koleksiyonda derledi. Bununla birlikte koleksiyon, ZKSea pazarının NFT drop’ları arasındaki en büyük koleksiyonlardan olacak.

ZKSea nedir?

ZKSea, Zk roll up Layer 2 ekosistemi tarafından desteklenen L2 Labs Foundation tarafından üretildi. NFT pazarı, ZKSpace’in önemli bir ayağıdır. Pazar, kullanıcılarına düşük işlem ücretleri gibi avantajlar sağlıyor. Bunun yanında, NFT’leri basma, oluşturma ve ticaretini yapma için benzersiz bir deneyime olanak tanıyor. Bununla birlikte Rodriguez, hatıra baskısı NFT koleksiyonunun lansmanı için ZKSpace ile olan ortaklığından dolayı çok heyecanlı olduğunu dile getirdi. Ünlü Futbolcu, koleksiyonun tüm düzenleme sürecine katıldığı ve kariyerinin önemli noktalarına geri dönüp bakma şansı verdiği için ZKSpace’e teşekkür etti. Bunun yanında, kendi kariyerine ve mirasına sanatsal bir stil verdiği için platforma minnettar olduğunu da ekledi.

James Rodriguez NFT koleksiyonun lansman tarihi yaklaşıyor. Ancak, spor alanında NFT rekabeti de gitgide yükseliyor. Chelsea, Manchester City, Troyes FC gibi birçok kulüp metaverse ve NFT alanına yaptığı yatırımları artırıyor.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...