Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

İnfo Yatırım Metaverse Dünyasına Giriş Yaptı

Paylaş

Türkiye’nin en büyük aracı kurumları arasında yer alan İnfo Yatırım metaverse dünyasına giriş yaptı. Sermaye Piyasası araçlarının alım-satım aracılığını yapan İnfo Yatırım, şimdide metaverse dünyasına giriş yapmakta. Öz kaynak miktarı 2022 yılının ilk çeyrek sonuyla birlikte 341 milyon lira seviyesine ulaştı. İnfo Yatırım, yaptığı bu açıklama ile birlikte metaverse dünyasına giriş yaptığını tüm Türkiye’ye duyurdu.

İnfo Yatırım Genel Müdürü Tarkan Akgül konu ile ilgili şu açıklamalarda bulunmakta:

Türkiye’nin en yenilikçi aracı kurumlarından İnfo Yatırım, yeni irtibat büroları ile hizmet ağını genişletmeye devam etmekte. Ayrıca Gelişen teknolojilere anında uyum gösterip yepyeni bir hizmet ile yatırımcıların karşısına çıkıyor.

1994 yılından bu yana bireysel ve kurumsal yatırımcılara, sermaye piyasası araçlarının alım – satım aracılığı yapmakta. Hatta Yatırım danışmanlığı, portföy yönetimi ve kurumsal finansman hizmetleri sunan İnfo Yatırım, dönemin en popüler sanal platformu Metaverse’deki buluşma noktası InfoVerse sayesinde yatırımcılarına bambaşka bir deneyim sunmakta.

Böylece Sanal evrende de İnfo Yatırım’a istedikleri an ulaşabilecekleri bir alan yaratarak Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren İnfo Yatırım, InfoVerse buluşma noktası ile ilk kez bir aracı kurumu Metaverse’e taşıyor. Bu sayede ekonomi dünyası ve yatırımcılar İnfo Yatırım’ı bambaşka bir boyutta deneyimleyebilecekler.

Şirketlerin yoğun ilgi gösterdiği ve ciddi bir ekonomik büyüklüğün oluştuğu Metaverse, teknolojide de yepyeni bir dünyanın da kapılarını araladı. Ayrıca Metaverse etkisiyle iş ve özel yaşam alanları farklı bir boyuta geçiyor. Türkiye’nin en yenilikçi aracı kurumlarından İnfo Yatırım yatırımcıların 7/24 buluşabileceği bir yer olmaya devam etmekte. Verilecek eğitimlerle birlikte finansal okuryazarlığın artacağına kesin gözüyle bakılmakta. Finans dünyası için farklı bir boyut olan InfoVerse Buluşma Noktası’nı kurmakta.

26 Mayıs tarihinde basın etkinliği ile birlikte kamuoyuna İnfo Yatırım Metaverse Buluşma Noktası tanıtılmakta. Kullanıcılar sermaye piyasası enstrümanları hakkında detaylı bilgilere ulaşılabilmekte. Ayrıca ülkemizin önde gelen akademisyenlerinin Türkiye ve Dünya ekonomisine ilişkin görüşlerini alınabilmekte. Piyasa profesyonelleri ile yatırımlarına yön verebilmekte. Hatta teknik ve temel analiz, algoritmik trade, alım satım stratejisi oluşturma gibi eğitimlere katılabilecekler.

İnfo Yatırım Metaverse Dünyasında Genişliyor!

Türkiye, metaverse dünyasında hızla büyümeye devam etmekte. Hatta tüm dünyanın adapte olduğu bu teknoloji içerisinde Türk markalarını görmek gelecek için olumlu olarak görülmekte. Yakın geçmişte birçok Türk markası metaverse dünyasına giriş yapmakta.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...