Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

IDZ NFT, Dijital Kimlik ve Kimlik Doğrulamayı Kullanan Bir NFT Başlattı

Paylaş

IDZ NFT, insanların her türlü varlığına sahip olabilecekleri ve kontrol edebilecekleri bir kimlik ekosistemi oluşturmak için beş yıldır çalışıyor. Bunun nedeni, dedikleri gibi hayatta yaptığımız her aktivite kimlik oluşturmakla başlar. Varlık, sistemdeki ilk varlıktır. Ve OpenSea’de satışa sunulmuştur.

IDZ kimdir?

IDZ, ID ekosisteminin her sektörü değiştirme potansiyeline sahip olduğuna inanıyor; bankacılık, perakende ve oteller. İlk olarak, güvenli sıfır bilgi mimarisi oluşturdular. Ardından, kullanıcıların güvenliklerini doğrulamalarına ve başka kimlik bulutları oluşturmalarına izin vererek onu açtılar. Özellikle, ekosistem sadece IDZ değil, tüm ID bulutları tarafından desteklenmektedir.

IDZ Asset 0 NFT Nedir?

IDZ tarafından geliştirilen Asset 0 NFT, kullanıcıların özellikler ve yol haritası üzerinde oylamada aktif rol oynamasına izin vermeyi amaçlıyor. IDZ’nin Varlık 0’ı, ID ekosistemindeki ilk dijital varlık veya NFT’dir. Böylece projeyi, özel yapmakta ve değerini IDZ kullanıcı sayısıyla ilişkilendirmektedir. Bu nedenle, hype üzerine inşa edilmek yerine, IDZ Asset 0 NFT, formüle dayalı bir değere sahiptir.

IDZ Asset 0 NFT’yi şu anda OpenSea’de 0.3ETH fiyatına alabilirsiniz. Şirketin bir garantörlüğü ise şöyle. IDZ’nin halka arzlarından sonra varlıkları geri almaya söz veriliyor.

Fiziksel Bir Cihazdaki Dijital Kimliğiniz

IDZ, size ait olan her şeyin, fiziksel cihazlar da dahil olmak üzere, kendi kimliğinize sahip bir varlık olabileceğine inanmaktadır. Gelecekte, cihazların sahip olduğunuz en önemli şeyin aksesuarı olacağına inanıyorlar.

IDZ, fiziksel cihazınızdaki işlemleri onaylamanın kolaylığını gösterir.

IDZ NFT, Sosyal Medya ve Pazar Platformları

Dahası, şirket Asset 0 NFT’den daha fazlasını inşa etmeyi planlıyor. Böylelikle, bir sosyal medya ve bir NFT pazar yeri platformu da kurmayı planlıyorlar. Sırasıyla FLAP ve EXCHANGE olarak adlandırılan bu platformlar, IDZ ekosisteminin bir parçasını oluşturacak.

FLAP platformu aracılığıyla, sahte haberleri ve bot profillerini azaltmayı ve kaldırmayı umuyorlar. Ayrıca, özgün içeriği tanıtmayı ve kullanıcıların topluluğu yönetmede aktif bir rol oynamalarına yardımcı olmayı da amaçlarlar.

IDZ ekibine göre, kullanıcıların da kazanma şansına sahip olacak. Ayrıca IDZ, bunu yapanların kazançlarının %100’ünü alacağını vaat ediyor. Aslında, EXCHANGE platformları benzer şekilde çalışır: Kullanıcıların sattığı her şeyi saklayabilirler.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...