Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Gods Unchained, NFT Kart Setini Duyurdu!

Paylaş

Gods Unchained, oyun tarihindeki ilk temalı kart setini piyasaya sürmek için küresel blok zinciri şirketi Immutable X ile iş birliği yapıyor. Noel temalı kart seti, benzersiz kutlama varlıkları ve dijital kozmetikler içermektedir. Winter Wonderland adlı kart seti, oyun için geliştirilen ilk mini set olma özelliğini taşımaktadır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Winter Wanderlands Koleksiyonu Nedir?

Sınırlı sayıda üretilen Winter Wonderland, 20 bayram temalı kart içerecek. Ek olarak, Winter Wanderlands, oyuncuların oyun içi deneyimlerini kişiselleştirmeleri için sınırlı süreli özel koleksiyon öğeleri içerecek. Temel hayranlar için dijital koleksiyon ayrıca Aldatma Tanrıçası Ludia ve Şampiyonu Orfeo hakkında özel bir şenlikli hikâye sunuyor. Bu hikâye, oyuncuları Winter Wanderlands çevresinde gezdirecek. Gods Unchained baş yapımcısı Daniel Paez şunları söyledi:

“Yeni set gerçekten özel bir baskı olacak ve bu Noel hikayesi ortaya çıkarken Gods Unchained topluluğunu bize katılmaya ve şimdiye kadar ilk kez bu eşsiz anlatıya tanıklık etmeye tüm kalbimizle davet ediyoruz.”

Kendini işine adamış koleksiyonerler, bu sezona özgü yeni sınırlı sayıda üretilen kartları bulabilecektir. Bu arada, oyuna odaklı kullanıcılar, kart listelerini genişleterek savaş stratejilerini tamamlamanın yeni yollarını bulabilirler. Altı efsanevi şampiyon bulunmaktadır bunlar; Lysander, Neferu, Pallas, Orfeo, Selena ve Valka’dır. Ayrıca kullanıcılar, kendilerine ait benzersiz Noel temalı kartları alabileceklerdir. Bununla birlikte Immutable, bir dizi iş birliğine dayalı topluluk etkinliği de düzenleyecektir. Bu etkinliklerden ilki “The Candy Chain” olacaktır. Oyuncular, ortak bir hedef için birlikte çalışacak ve belirli alanlara yönelik bağlılıkların merkez sahneye çıkmasına izin verecektir.

Benzer şekilde, geliştiriciler Gods Unchained Discord kanalında özel bir etkinlik düzenleyecekler. Bu etkinlik, oyunun hikayesine derinlemesine bir dalış yapacak ve The Candy Chain için zemin hazırlayacak. Winter Wanderlands kart paketleri 14 Aralık’ta piyasaya çıkacaktır. Paketler ise 11 Ocak 2023’e kadar satın alınabilecektir. Diğer Assures Unchained varlıklarında olduğu gibi, oyuncular kartlarının tamamına sahip olacaktır. Bu dijital koleksiyon öğeleri daha sonra serbestçe işlem yapılıp takas edilebilecektir.

Gods Unchained Hakkında

Gods Unchained, oyunculara oyun içi öğelerinin gerçek mülkiyetini sağlayan bir web3 kart oyunudur. Gerçek, somut kartların değişmezliğini dijital koleksiyonların rahatlığıyla birleştiren oyuncular, stratejik desteler oluşturmak ve beceriye dayalı çok oyunculu savaşlarda rekabet etmek için NFT kartları kazanabilir, takas edebilir, satabilir ve toplayabilir.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...