Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Givenchy ve (B).Stroy, NFT Koleksiyonları ile Metaverse’e Giriyor!

Paylaş

Tasarımcı Matthew M. Williams, Givenchy yönetimini devraldığından beri uyumlu bir ekip oluşturmak için kişiler listesini kullandı. Brick Owens ve Dieter Grams’ın New York merkezli şirketi (B).Stroy çığır açan iş birliğini açıkladı. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Givenchy x (B).Stroy Ürünleri

Güncel sanat ve moda arasındaki benzerlikler de incelenerek her iki marka için de önemli olan sezgisel bir paylaşımlı görsel dil oluşturulmuştur. Bununla birlikte (B).Stroy imzası olan katmanlı renkler ve soluk efektler sayesinde dökümlü tişörtler, yamalı kısa bombardıman uçakları, bol kot pantolonlar ve çift başlı kapüşonlular vurgulanmalıdır. Ayrıca TK-360 yeni sezon renkleriyle sunulurken, Shark Lock botlar anlamlı takılarla süslendi.

Brick ve Du’nun uzun süredir arkadaşı olan Williams’a göre, moda fikirleri, kişisel tarzı denemek ve sergilemek için erişilebilir bir alanı kapsıyor. Ayrıca üçünün, modanın ötesinde yankı uyandıran ve sokaklar ile Web3’te modern sanat alanına geçen alışılmadık dokunuşlarla sokak kıyafeti yapmaya odaklandıklarını ekledi.

Givenchy Koleksiyonları Hakkında Daha Fazla Detay

Eğilimleri tahmin etmek için, Givenchy x (B).Stroy. Tişörtler, kapüşonlular, pantolonlar, kolej ceketleri, çantalar ve ayakkabıların tümü, her iki şirketin de hayran kitlelerinde hemen yankı uyandıracak içgüdüsel bir görsel stil içeren koleksiyonun bir parçası.

Givenchy x (B).Stroy ürünleri, ay botları, çok renkli düşük bilekli spor ayakkabılar ve canlı yeni markaların sınırlı sayıda üretilen şapkaları gibi kentsel temel özellikler sunar. Bununla birlikte metal tılsımlı bir Shark Lock çizme, Moon Cut-Out omuz çantası, kot G-Tote ve kadınlar için cazibeli bir Antigona Soft dahil ettiler.

Koleksiyonda biri geleneksel tasarıma ve dekoratif öğelere sahip erkek sırt çantaları bulunmaktadır. Ayrıca koyu mavi Givenchy 4G logosu bulunan yeşil G-Shopper ve Givenchy ambleminin versiyonu bulunmaktadır. TK-360 için gradyan gri, mavi/yeşil ve kırmızı/sarı dahil olmak üzere yeni renkler piyasaya sürüldü. Bununla birlikte koleksiyon, kişiselleştirilmiş denim şapkalar ve Givenchy tipografisine sahip renkli etiketlerden oluşuyor.

Koleksiyonla Birlikte Sınırlı Üretim NFT’ler Gelecek

Serideki ikonografik parçalar, yenilikçi Web3 yaratıcı kolektifi FELT Zine tarafından sanatsal yeniliklerden yararlanılacaktır. FELT Zine’ın yaratıcısı, bir sanatçı, curator ve yaratıcı teknoloji uzmanı olan Mark Sabb, Matthew M. Williams gibi kişilerin yeteneklerinin FELT Zine’da ortak çalışanları önemli ölçüde etkilediğini iddia etti. Ayrıca bunun, onlara kendilerini açıkça ifade etme özgürlüğü vermeleri gerektiğini belirtti. Ayrıca ilgilerinin, sanat ve modanın zirvesinde aktarıldığını görmeleri nedeniyle olduğunu da sözlerine ekledi:

“Givenchy ile House’un tarihine katkıda bulunurken fikirlerimizi şimdiki zamanda uygulamaya çalışıyoruz.”

(B).Stroy İş Birliklerini Duyuruyor

Eylül ayında Denim Tears ve (B).Stroy, yeni kapsül koleksiyonlarının gelişini anmaktadır. Bununla birlikte New York City’de bir pop-up mağazası açmışlardır. 24 Eylül Cumartesi öğle saatlerinde açılıp akşam 19.00’a kadar açık kaldı. Fotoğrafçı Grain Cinema ile tamamlayıcı tanıtım için anlaşılmıştır. Bununla birlikte Sierra Nevada dağlarının Sonoran Çölü bölgesinde 11 parçalık serinin fotoğrafları için işe alındı.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...