Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

GameStop NFT, Beta Çıkışının Ardından Kripto ve NFT Cüzdanını Başlattı

Paylaş

Metaverse ve NFT sektörüne katılım her geçen gün artış gösteriyor. Tüm NFT ve metaverse haberleri için NFXHaber’i takip etmeyi unutmayın. Kendi kendine saklanan Ethereum cüzdanı, bir Google Chrome tarayıcı uzantısı olarak mevcuttur. GameStop dün, kullanıcıların web tarayıcısından ayrılmak zorunda kalmadan merkezi olmayan uygulamalarda kripto para birimlerini ve NFT’leri depolamasına, göndermesine, almasına ve kullanmasına olanak tanıyan kripto para birimi ve NFT cüzdanının lansmanını duyurdu. GameStop cüzdanı, kendi kendine saklanan bir cüzdandır. Yani kullanıcıların dijital varlıklarına yalnızca kendileri tarafından bilinen 12 kelimelik gizli kurtarma erişebilecekleri anlamına gelir. Kullanıcılar gizli ifadelerini kaybederse, GameStop onlar için cüzdanlarına erişemez.

M-cüzdan, Chrome web mağazasından indirilebilen bir Google Chrome tarayıcı uzantısı olarak mevcuttur. Ancak web sitesi, gelecekte bir iPhone uygulaması olarak sunulacağını belirtir. GameStop, cüzdan yalnızca beta lansmanında olduğu için kullanıcıları rahat ettiklerinden daha fazla para eklememeye çağırdı. Hatta cüzdan, GameStop’un bu yılın ikinci çeyreğinde piyasaya sürülmesi beklenen NFT pazarındaki işlemleri mümkün kılmaktadır.

Cüzdan, gaz ücretlerini düşürmek amacıyla işlemleri yürütmek için Ethereum Layer-2 çözümü LoopRing’i kullanır. 23 Mart’ta GameStop, o gün beta olarak yayınlanan NFT pazarına ucuz, hızlı ve güvenli erişim sağlamak için LoopRing ile bir ortaklık duyurdu. Böylece 28 Mart’ta GameStop, NFT pazarına giriş yaptı. Kısa bir süre sonra NFT ile ilgili hizmetler için iki ticari marka başvurusunda bulunmakta.

GameStop NFT Pazarında Yer Tutacak!

GameStop’un NFT pazarına yönelik planları ilk olarak Ocak ayında duyurulmakta. Ertesi ay şirket, NFT pazarını geliştirmek için Avustralyalı blockchain girişimi Immutable X ile birlikte çalıştı. Her iki şirket de oyun geliştiricilerini pazar için NFT’ler oluşturmaya ikna etmek amacıyla 100 milyon dolarlık bir hibe programı başlattı. Fon, Immutable X’in yerel jetonu IMX’te dağıtılacaktır. Immutable X, gaz ücretlerini azaltmak için GameStop’un NFT pazarı için bir Layer-2 çözümü olarak LoopRing’e katılacaktır. Katman-2 ağı ayrıca blok zinciri karbon emisyonlarını dengelemek için karbon kredileri satın alır. Meme hisseleri haline gelen GameStop hisseleri, New York Menkul Kıymetler Borsası’nda piyasa öncesi işlemlerde %2,67 artışla 98,21 dolara yükseldi. Şubat ayında 9 milyar doların biraz altında olan piyasa değeri 7,38 milyar dolara düştü.

Her ne kadar bilindik markalar olursa olsun yatırımlarınızı yaparken detaylı araştırmayı ihmal etmeyin. Tüm piyasayı ve aldığınız ürünün geleceğini değerlendirmek sizi büyük zararlardan kurtarabilmekte. 2022 yılında birçok büyük marka yatırımcılarına ciddi zararlar ettirdi.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...