Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Funko ve Warner Bros, “Elf” Dijital Pop Serisini Duyurdu!

Paylaş

Oyuncak şirketi Funko tarafından “Elf” adlı fiziksel bir Funko pop serisi piyasaya sürülecektir. Sürüm, Noel’i kutlamak için Warner Bros ile birlikte yapılmıştır. Elf’in etkili figürleri, 13 Aralık’ta görücüye çıkacak olan koleksiyonda yer alacak. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

En Yeni Dijital Pop Serisi, Warner Bros ve Funko’dan

Dijital Pop serisi Warner Bros ve Funko arasındaki yeni bir NFT koleksiyonudur. Bununla birlikte koleksiyon, 13 Aralık saat 11:00’de satışa sunulacaktır. Hayranların seçebileceği paketler arasında iki adet Dijital Pop olacaktır. Ayrıca koleksiyonlar iki farklı fiyat aralığında satışa sunulacaktır. İçerikleri ise beş NFT’lik temel paket 9,99 ABD doları, 15 NFT’lik premium paket ise 29,99 ABD doları olacaktır.

Sınırlı sayıda üretilen Funko öğeleri yalnızca bazı şanslı sahipler tarafından alınabilecek olan pakete dahil edilecektir. Fiziksel ve dijital droplar yeniden yayınlanmaz, böylece varlıklar benzersizliğini korur. Ayrıca spagetti yiyen Elf Buddy, Ming Ming, Jovie, kardan adam Leon, buzdağının üzerinde martı olan Buddy ve Buddy rolünde Freddy Funko’nun NFT’leri de airdropa dahildir.

Şanslı Sahipler ve Fiziksel Funko Koleksiyon Öğeleri

Paraya çevrilebilen sınırlı sayıda fiziksel Funko öğesi de şanslı sahipler tarafından kullanılabilirler. Ayrıca Funko, indirimlerini sezon estetiğiyle koordine ederek hayranlarını yarı yolda bırakmıyor. Funko’nun en son sürümü tatillerle ilgili olsa da Digital Pop geçtiğimiz günlerde Game of Thrones NFT’leri ile kışı karşıladı.

Funko’nun Tatil Çoklu Paket Setleri

Yıllar boyunca birçok Noel filmi olmasına rağmen Elf, Evde Tek Başına ve Noel Tatili gibi filmler uzun süreli kültürel etkiye sahip olmuştur. Funko pop, üç filmin her biri için şimdi yeni bir Walmart Exclusive Movie Moment Pop heykelciği sunmaktadır. Ayrıca hayranlara bitmeyen tatil neşesi getirmeyi amaçlamaktadır. Ancak dijital ve simgeleştirilen formatta yalnızca “Elf” koleksiyonu mevcut olacaktır.

Funko artık NFT endüstrisini keşfeden birçok oyuncak üreticisinden biridir. Warner Bros NFT’lerden yararlanılması için film stüdyoları olan Disney, Marvel ve Paramount gibi şirketlere de katılmaktadır. Bu tür gelişmeler NFT endüstrisinin, kullanıcıları onun yaygınlaşmasını beklerken ne kadar hızlı benimsendiğini göstermektedir.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...