Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Frontier Game Nedir?

Paylaş

Frontier Game, Ubisoft ile ortaklık kurmuş bir play-to-earn blok zincir oyunudur. Oyun şu anda geliştirme aşamasındadır. Ancak karakter NFT’leri şimdiden satılmış durumdadır. NFXHaber olarak bu makalede Frontier Game Nedir sorusuna yanıt vereceğiz. Ek olarak koleksiyonun fiyatına ve nasıl satın alınabileceğine değineceğiz. Keyifli okumalar dileriz.

Frontier Game Nedir?

Gerçek zamanlı taktik ve MOBA’yı birleştiren, AAA standartlı bir play-to-earn oyunu geliştirmek için uğraşmaktadır. Oyun, karakter ve yardımcı NFT’lerden oluşmaktadır.  Oyunda temel olarak oyuncular kendi üstlerini korumaktadır. Diğer yandan ise düşman üstlerine saldırı gerçekleştirmektedirler.

Frontier Game NFT koleksiyonu toplamda 3,000 adet adet “kara kutudan” oluşmaktadır. Bu NFT’ler Ethereum blok zincirinde ERC-1155 token standartları ve akıllı sözleşmeler kullanılarak oluşturulmuştur.

Bu NFT’lerin sahibi olan kullanıcılar; oyunla ilgili diğer NFT’lere, airdrop’lara ve oyununun alfa versiyonuna erişim hakkı elde edecektir. Ek olarak sahiplerin oy verme, teklif oluşturma ve ekosistem yönetimine katılma gibi özel ayrıcalıkları olacaktır.

Frontier Game Fiyatı Nedir?

Koleksiyon makalenin yazıldığı şu sırada OpenSea NFT pazarında 0,039 ETH’lik taban fiyatıyla işlem görmektedir. Bununla birlikte koleksiyonun şu anda görünen ticaret hacmi ise 13,0 ETH ile dikkat çekmektedir.

Frontier Game’in OpenSea NFT pazarında an itibariyle 56 adet dijital sanat eseri bulunmaktadır. Koleksiyona ev sahipliği yapan kişi sayısı ise OpenSea verilerine göre 7,0 bin civarındadır.

Frontier Game Nasıl Alınır?

Bu koleksiyona ilgi duyan yatırımcılar, Frontier Game’in OpenSea’deki sayfasını buraya tıklayarak ziyaret edebilmektedir. Bununla birlikte koleksiyona ilgi duymakla kalmayıp koleksiyonun bir parçası olmak isteyen yatırımcıların ise yapmaları gereken birkaç işlem bulunmaktadır.

Frontier Game koleksiyonunu satın almak isteyen yatırımcılar, ilk önce MetaMask vb. bir dijital kripto para cüzdanına sahip olmalıdır. Çünkü MetaMask, OpenSea’de alım satım yapmak için kullanılması gerekli olan cüzdanlardan biri hatta aralarında en popüler olanıdır. Cüzdan sahibi olduktan sonra yatırımcı, ödeme işleminde kullanmak üzere bir miktar ETH satın almalı ve bu ETH’yi kripto para cüzdanına aktarmalıdır. Son adımda ise yatırımcının dijital kripto cüzdanını OpenSea’ye bağlaması gerekmektedir. Bağlantı kurulduktan sonra kullanıcı, dilediği NFT’yi seçerek satın alma işlemini kolayca gerçekleştirebilmektedir.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...
Önceki İçerik
Sonraki İçerik