Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Exclusible NFT Koleksiyonu 5 Dakikada Tükendi

Paylaş

NFT sektöründe hacimle düşüyor. Fakat hacim düşüşüne rağmen yatırımcılar güvendikleri NFT’leri almaktan hâlâ çekinmiyor. Tüm piyasayı ilgilendiren NFT haberleri için NFXHaber’i takip etmeyi unutmayın. Christofle ve Exclusible NFT koleksiyonu “925 Genesis Mood” yalnızca beş dakika içinde tükendi. Bu koleksiyon Christofle için son bölümü açmıştır. Ek olarak, 200 yıllık bir markanın nasıl inovasyon yapabileceğini ve temel değerlerini nasıl koruyabileceğini gösterdi.

 Exclusible NFT Koleksiyonu Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Christofle’un kurucusu Charles Christofle, gümüş ev mobilyası üretiminde devrim yaratmak amacıyla şirketi kurdu. Kalite ve yenilik, Exclusible’s ile uyumlu şirketin iki temel değeridir. Bu nedenle ikisi arasındaki işbirliği hiç de kolay olmadı.

NFT koleksiyonu “925 Genesis MOOD”, markanın en çok satanlarından birini temsil ediyor. MOOD, “Christofle Aurifaber Citatis” adlı hayali bir şehrin kalbindedir. Bu hayali şehir gümüş ve altından yapılmıştır. Sonuç olarak, mimari ziyaretçiyi sürükleyici bir yolculuğa çıkarıyor.

529 NFT sahipleri çeşitli avantajlardan yararlanmakta. Bunlar arasında sınırlı sayıda “MOOD by Christofle” satışına özel erişim, MOOD koleksiyonundan bir parça kazanma fırsatı ve yaklaşan The Sandbox Alpha Season 3’ün bir parçası olarak resmi Christofle görevine erişim. Ek olarak, sahipleri bir Discord topluluğuna ve gelecekteki düşüşler için beyaz liste noktalarına özel erişim kazanırlar. Dahası, özel etkinliklere de erişebilirler.

Bu işbirliği hakkında konuşan markanın CEO’su Emilie Metge şunları söyledi. “Metaverse çağına katılmak için sabırsızlanıyoruz; cüret, zarafet, mükemmellik ve kapsayıcılık gibi marka değerlerimiz doğrultusunda bu yeni ilk NFT Dkoleksiyonu ile. Cesur ve modern bir yaklaşımla, zanaatkarlığımızı web’in yeni dalgasına dönüştürüyoruz. Aynı zamanda bu tamamen topluluk ve sahiplik ile ilgili. Christofle topluluğuna Christofle’un eşsiz parçalarını deneyimlemeleri ve bunlara erişmeleri için bir yol sunmaktayız.” dedi.

Bu Genesis koleksiyonunun başarısı, lüks mal sektörünün NFT’leri nasıl kucakladığını gösteriyor. Sonuç olarak, giderek daha fazla lüks marka metaverse’e dahil oluyor. Son zamanlarda, İtalyan meta-lüks markası Visionnaire, ilk NFT’sinin piyasaya sürüldüğünü duyurdu. NFT ve Metaverse dünyalarına giren ünlü isimlerin sayısının giderek artması da ilgi çekici. Piyasadaki güvenilir marka sayısı artış gösterdikçe hacim miktarı belki de geçmişe hızlı bir dönüş yapar.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...