Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

EuroLeague NFT Koleksiyonu ile Web3’e Giriş Yaptı

Paylaş

Turkish Airways EuroLeague, video NFT’leri başlatmak için dünya çapında Clancy ile ortaklık kurdu. Böylece Web3 sektöründeki faaliyetini artırmış oldu. Duyuru, Avrupa’nın birinci sınıf basketbol üyeliği rakiplerinin EuroLeague Land’i daha önce başlatmasının ardından geldi. EuroLeague NFT sektöründe video NFT’ler ile boy gösterecek. EL-Land, 2022 Turkish Airways EuroLeague Ultimate 4’ten faydalanmasına izin vermek için kuruldu. Ayrıca Avrupa basketboluna ait ve 18 Mayıs’ta başlatılan bir metaverse dünyasıdır. EuroLeague NFT, ​​Web3’teki alternatifleri keşfetmek için Clancy ile çok yıllı bir ortaklığa girdi.

Web3 firmasının etkileşimli video NFT platformu, EuroLeague takipçilerinin, basketbol dünyasındaki yerini sağlamlaştırmak istemekte. Platform, NFT’lerin bir parçası olarak etkileşimli video NFT’lerini kişiselleştirme ve toplama olasılığını sağlayacaktır. Web3, spor faaliyetlerinde, e-sporda ve boş zaman etkinliklerinde sınır olarak görülmektedir. Takipçiler, sevdikleri oyuna ve favori sporcularına katılmanın yeni yöntemlerini keşfetmek için etkileşimli video NFT’lerini kullanabilmekte.

EuroLeague NFT Kart Oyunları Başladı

EuroLeague, blok zinciri tabanlı uzmanlık tarafından oluşturulan alternatiflerden destek istemekte. Bunun için EuroLeague EuroReels olarak adlandırılan etkileşimli video oyun kartlarını başlattı. EuroReels, çoğunlukla 2021/2022 Turkish Airways EuroLeague sezonunun en eğlenceli anlarından bazılarına dayanıyor. Ayrıca aynı şekilde bilgilendirici istatistiklerle birlikte gelmekte. Bu da onları koleksiyoncular için ideal hale getiriyor. Koleksiyonlar, her ürünü farklı kılan çeşitli nadirliklerde mevcuttur.

Ortaklık hakkında yorum yapan Clancy CEO’su Rem Langan, Avrupa’nın önde gelen basketbol katılımcıları ile çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“EuroLeague’in tutkulu takipçileri var ve onlara yüksek kaliteli bir dijital uzmanlık sunmaktan heyecan duyuyoruz. Hatta Bu tür yaratıcılık, yenilik ve mükemmel taraftar tarafından desteklenen bir spor aktiviteleriyle birlikte çalışmak bir onurdur.”

Clancy, Langan’ın hızla seviye atladığı SL Benfica ile de ortaklık kurdu. Böylece dünyanın her yerindeki farklı spor aktivite gruplarıyla şimdiden ortaklıklar kurmaya başladı. Alternatif olarak, Euroleague Basketball’un Baş İşletme Sorumlusu Roser Queralto şunları söyledi:

“Takipçilerimiz, her şeyi ortaya koymak ve kendilerini gerçekten rahat ve eğlenceli hissettikleri etkileşim alanları yaratmak için en büyük çabamızı hak ediyor ve bunu başardığımız için çok mutluyuz. Clancy”, “Web3 alanı emekleme döneminde olmaya devam ediyor, ancak güçlü şirketlerle ortaklık yapmak yalnızca daha yüksek bir kurumsal alternatif değil, ayrıca daha hızlı bir çalışma eğrisi sağlıyor.”

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...