Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Dr. Ethvil 3D FrankenPunks NFT Nedir?

Paylaş

Dr. Ethvil 3D FrankenPunks, toplamda 10,000 adet NFT’nin yer aldığı dijital sanat koleksiyonudur. NFXHaber olarak bu makalede Dr. Ethvil 3D FrankenPunks NFT Nedir sorusuna yanıt vereceğiz. Bununla birlikte koleksiyonun fiyatına ve nasıl satın alınabileceğine değineceğiz. Keyifli okumalar dileriz.

Dr. Ethvil 3D FrankenPunks NFT Nedir?

“Çılgın dahi” Dr. Ethvil tarafından oluşturulan ve 10,000 adet NFT’den oluşan koleksiyondur. Diğer birçok NFT projesi gibi Ethereum blok zinciri üzerine inşa edilmiştir. Bu NFT’ye sahip olan kişiler, proje gelişmeleriyle alakalı konularda oy vererek bir anlamda yönetime katılma ayrıcalığına sahiptir.

3D FrankenPunks NFT, Dr. Ethvil’in 3D FrankenPunks isimli DAO’sunu kolaylaştırmak için vardır. CyrptoPunks’ı içerecek olan “özel kasalarda” yönetim olarak kullanılacak bir araçtır. Ek olarak bu DAO, DAO ekosistemini değiştirme amacına sahiptir. DAO’nun hedefleri şu şekilde daha net açıklanabilir:

  • NFT severlerin, elde edilmesi zor gözüken “efsanevi” NFT koleksiyonu CyrptoPunks’ı ele geçirmelerine yardımcı olmak.
  • NFT ekosisteminde bir “inanan” topluluğu oluşturmak.
  • DAO dinamiklerini değiştirmek.
  • 3D FrankenPunks NFT’lerinin sistemdeki herkese eşit ve ucuz şekilde dağıtılması.

Dr. Ethvil 3D FrankenPunk’ın Fiyatı Nedir?

Koleksiyon şu anda OpenSea’de 0,03 ETH’lik taban fiyatıyla işlem görmektedir. Bununla birlikte koleksiyonun şu andaki ticaret hacmi ise 6,3 ETH’dir.

Dr. Ethvil 3D FrankenPunk’ın OpenSea’de 10,000 adet dijital sanat eseri bulunmaktadır. Koleksiyona ev sahipliği yapan kişi sayısı ise OpenSea verilerine göre 5,1 bin civarındadır.

Dr. Ethvil 3D FrankenPunk Nasıl Alınır?

Bu koleksiyona ilgi duyan yatırımcılar, Dr. Ethvil 3D FrankenPunk’ın OpenSea’deki sayfasını buraya tıklayarak ziyaret edebilmektedir. Ancak koleksiyona ilgi duymakla kalmayıp koleksiyonun bir parçası olmak isteyen yatırımcıların ise yapmaları gereken bazı işlemler bulunmaktadır.

Dr. Ethvil 3D FrankenPunk koleksiyonunu satın almak isteyen yatırımcılar, ilk önce MetaMask vb. bir dijital kripto para cüzdanına sahip olmalıdır. Çünkü MetaMask cüzdanı, OpenSea’de alım satım yapmak için kullanılması gerekli olan cüzdanlardan biri hatta aralarında en popüler olanıdır. Cüzdan sahibi olduktan sonra kişi, ödeme işleminde kullanmak üzere bir miktar Ethereum satın almalı ve bu Ethereum’u kripto para cüzdanına aktarmalıdır. Çünkü belirtmek gerekir ki Ethereum, OpenSea gibi pazar yerlerinde en çok kullanılan kripto para birimidir. Aldığı Ethereum’u cüzdanına aktaran kullanıcı, son adımda ise dijital kripto para cüzdanını OpenSea’ye bağlamalıdır. Bağlantı kurulduktan sonra kullanıcı, dilediği NFT’yi seçerek satın almayı gerçekleştirebilmektedir.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...