Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Doodles NFT Sessizliğini Bozdu! Yatırım Alarak Geri Döndüler!

Paylaş

Popüler NFT projesi Doodles NFT sessizliğini bozarak tekrardan piyasalara döndü. Doodles tarafından yapılan açıklamaya göre, Reddit’in kurucu ortağının projesi Seven Seven Six, projeye 54 milyon dolarlık öz sermaye fonu sağladı. Seven Seven Six’e ek olarak, Acrew Capital, FTX Ventures ve 10T Holdings de bu öz sermaye fonuna katkıda bulunmuştur. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Doodles NFT

Doodles NFT Gelen Yatırım ile Sessizliğini Bozdu!

Yapılan duyuruya göre Doodles, bu yatırımı müzik ve oyun alanlarında genişlemek için kullanmayı planlıyor. Ayrıca bu yatırım, koleksiyonun değerlemesini 704 milyon dolara çıkarmıştır. Seven Seven Six kurucu ortağı ve Doodles yönetim kurulu üyesi Katelin Holloway, projenin hem dahili hem de harici olarak genişletilmesine de yardımcı olacaktır. Buna ek olarak Doodles koleksiyoncuları, gelecekteki girişimlere dahil edilecektir. NFT sahipleri, lisans anlaşmaları gerekmeden NFT’lerini 100.000 dolara kadar ticarileştirebilecekler. Ayrıca ekip, topluluk entegrasyonuna olan bağlılığını gösteren illüstratör olarak NFT sahiplerini işe aldığını açıklamıştır.

Doodles yönetim kurulu üyesi Katelin Holloway konuyla alakalı açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘Blockchain aracılığıyla hikaye anlatımını yeniden tasarlayan Doodles, dünyanın bağlantı ve etkileşim şeklini değiştirmektedir. Yeni nesil eğlence ve medyanın neye benzediğini göreceğiz. Buna devam eden Doodles ve ekibiyle ortak olmaktan dolayı çok heyecanlıyız’ dedi. Devamında Doodles CEO’su Julian Holguin açıklama yaptı. ‘Bu sermayeyle, NFT’ler de dahil olmak üzere Blockchain teknolojisini kullanarak yeni nesil ilgi çekici deneyimler geliştirmeye devam etmeyi amaçlamaktayız. Seven Seven Six’in tüketici, kültür ve eğlence arasında köprü kurması harika. Ayrıca dünya çapında Web3 medya markasını oluşturma vizyonumuza inanmasından heyecan duyuyoruz. Misyonumuz, dünya çapında bir fikri mülkiyet olmanın ne anlama geldiğini yeniden tanımlamaktır’ dedi.

NFT Koleksiyonu

Doodles, Jordan Castro, Evan Keast ve dijital sanatçı Burnt Toast tarafından ortaklaşa kurulan 10.000 NFT’den oluşan bir NFT koleksiyonudur. Yaklaşık bir yıl önce lansmanı gerçekleşmiştir. O zamandan bu yana, en iyi NFT projelerinden biri haline gelmiştir. Topluluğu ve yol haritası ile birlikte son derece ünlenmiştir.

Doodles, Gary Vee, Snoop Dogg, Justin Bieber, Diplo gibi tanınmış NFT koleksiyoncularının dikkatini çekmeyi başarmıştır. Haziran ayında ekip, Pharrell Williams’ın yeni Baş Marka Sorumlusu olduğunu açıklamıştır. Bu açıklamayla beraber önümüzdeki altı ay içinde birkaç ürünün piyasaya sürüleceği belirtilmiştir. Açıklamaya göre bu yeni ürünler, kitlesel benimsemeye yönelik ana NFT deneyimlerini içerecektir.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...