Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Dev Şirket Monaco F1 Grand Prix İçin NFT Koleksiyonu Çıkardı!

Paylaş

Monaco F1 Grand Prix, bu hafta sonu tam gaz devam ediyor. Mercedes başta olmak üzere birçok firma, yarış için NFT koleksiyonu yayınlıyor. Bu firmalardan biri de Oracle Red Bull Racing oldu. Oracle, Tezos Blockchain üzerinde oluşturduğu yeni koleksiyonunu bu hafta piyasaya sürüyor. F1 ekibi, bu ikinci koleksiyonla hayranlarını aksiyona daha da yaklaştırmayı umuyor. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Oracle Red Bull Racing’in ikinci NFT koleksiyonu

Red Bull Racing Geçen yılın Kasım ayında, Meksika Grand Prix’sini kutlamak için, ilk NFT’lerini Tezos’ta yayınladı. Oracle Red Bull NFT’lerinin ikinci koleksiyonu da Tezos blok zinciri üzerinde basılacak. Bununla birlikte, Bybit NFT pazarında yer alacaklar. Açıklığa kavuşturmak için, bu koleksiyonlar, bir dizi sınırlı sayıda NFT aracılığıyla, taraftarları takıma ve çeşitli unutulmaz anlara bağlayacak.

Oracle Red Bull Racing, F1 Grand Prix NFT

Hafta sonu boyunca sürücüler ve Red Bull Athletes’in katılımıyla bazı etkinlikler gerçekleşecek. NFT koleksiyonu, Monaco F1 Grand Prix haftasında yerini alacak. Ayrıca, benzersiz bir NFT’nin açık artırmaya çıkmasıyla başlayacak. Buna göre parçada, özel bir Monaco sürümü simülatör yarış koltuğu yer alacak. Ayrıca, NFT açık artırması devam edecek. En yüksek teklifi veren kişi, hatıra koleksiyonu için özel yarış koltuğunun dijital versiyonunu alacak. NFT’nin sahibi, Monaco Enerji İstasyonu’ndan bir defaya mahsus olarak gerçek yarış koltuğunu talep etme hakkı elde edecek.

Monaco Grand Prix ve bu sezonun F1’i

F1 sürücüleri, Monaco Grand Prix’e ısınmaya başladı. Buna göre yarışçılar, bugün elemelerde rakiplerine karşı yarıştı. Monaco, genellikle F1 sezonunun en önemli noktası olarak görülmektedir. Birçok kişi buna pistteki en iyi Grand Prix olarak bakıyor. Monaco Grand Prix, ilk olarak 1929’da gerçekleşti. Ayrıca, etkinlikte yıllar boyunca birçok ünlü sahne aldı. Son yıllardaki en büyük isimlerden bazıları Tom Brady ve Kris Jenner’ı içeriyor. Cristiano Ronaldo, Serena Williams ve daha birçok ünlü de Grand Prix’te yer aldı. Bu yıl Red Bull, her yarışın ilk 5’inde kilit bir isme sahipti. Buna göre, Max Verstappen ve Sergio Pérez iyi performans gösteriyor.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...