Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

CyberKongZ ve The Sandbox Yarış İçin Bir Araya Geliyor

Paylaş

CyberKongZ ve The Sandbox, hayranlarının yarışması için yepyeni bir yarışma düzenliyor. Üstelik bu iki topluluk VoxEdit yarışmasını düzenlemek için birlikte çalışacaktır. Ayrıca Metaverse ormanının gerçek kralı olma yarışmasındaki ödüller arasında 15.000 SAND ve CyberKongZ’dan gelecek süpriz ödüller bulunmaktadır. NFXhaber olarak, bu yarışmanın detaylarını sizin için derledik.

CyberKongZ ve The Sandbox

CyberKongZ ve The Sandbox VoxEdit’te Buluşuyor

Popüler CyberKongZ NFT koleksiyonu, hayranları için yeni adımlar atmaya devam ediyor. Ödüllerle gelen yeni bir yarışma oluşturmak için Metaverse endüstri liderlerinden biri olan The Sandbox ile ortaklık kurdu. Hayranlarından sahip oldukları kendi Kongz koleksiyonundan kopya çekmeden varlık yaratmalarını istemektedir. Ayrıca CyberKongz evreninden ilham alan bir varlık yaratmaları gerekmektedir. Yaratılacak varlıkların GIF biçiminde olması gerekmektedir. CyberKongZ ve The Sandbox başvuruları 6 Haziran’da açtı. Ayrıca başvurular 19 Haziran’da kapanacaktır. Son değerlendirmeler ve oylama 20 Haziran ile 10 Temmuz arasında yapılacaktır. Sonuçlar ilerleyen günlerde 16 Temmuz civarlarında açıklanması planlanmaktadır. Hayranların GIF’lerini tamamlandığında, başvuru yapmak için Tweet atmaları gerekmektedir. GIF’i Tweet’e VoxEdit ve TheSandboxGame’den bahsederek atmaları gerekmektedir. Ayrıca VoxEditWeekly’i hashtag şeklinde eklemek unutulmamalıdır.

Varlıklarının oluşturulmasında yardıma ihtiyaç duyanlar için VoxEdit akademisi oluşturuldu. Bilgi almak isteyenlerin oraya gidip makaleleri okuması gerekmektedir. Ayrıca The Sandbox, Discord kanallarınaa katılarak etkileşim içerisinde kalmayı önermiştir. Yarışma için birçok yönerge bulunmaktadır. Örnek verecek olursak bunlar arasında 18 yaşından büyük olmak, orijinal bir gönderiye sahip olmak ve gönderimin VoxEdit kullanılarak yapılmış olması gerekmektedir. Yarışmanın resmi sitesinde bütün maddeler mevcuttur.

Ödüller Ne Olacak?

CyberKongz x The Sandbox yarışmasında ilk 10’a giren katılımcılar için büyük bir ödül havuzu mevcuttur. Kazananlar arasında toplam 15.000 SAND (yaklaşık 19.000 dolar değerinde), 6.500 dolar BANANA (yaklaşık 12.000 dolar değerinde) ve 3 VX CyberKongz (her biri 0,72 ETH taban değeri) olacak.

CyberKongZ Nedir?

CyberKongz, geçen yılın mart ayında sanatçı Myoo tarafından yaratılmıştır. Ayrıca 1000 benzersiz ve rastgele oluşan bir NFT koleksiyonu projesidir. Bu koleksiyonu ortaya çıkaran isim olan Myoo ilk olarak NFT’leri 0.01 birim olarak fiyatlandırdı. Ayrıca Cyberkongz projesinin herhangi bir reklam ve pazarlama kampanyası bulunmamaktaydı. Opensea’de basım sürecinde keşfedilmesiyle ve keşfedenlerin sosyal medya aracılığı ile duyuru yapmasıyla NFT meraklıları tarafından kısa sürede büyük ilgi görmeyi başarmıştır. Üstelik Proje, NFT ve DeFi alanında dünyanın en iyi geliştiricilerinden ve uzmanlardan bazılarını bünyesinde bulundurmaktadır.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...