Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Cryptoween Party and NFT Raffle by Paris Hilton in The Sandbox Nedir?

Paylaş

Paris Hilton, NFT’yi ilk benimseyen ve kök oluşturuculardan biridir. Ayrıca ünlü Metaverse Kraliçesi olan Hilton, 21 Ekim’den itibaren geçerli olacak ilk oyun içi Cadılar Bayramı temalı deneyimlerinde önde gelen Metaverse oyun platformu The Sandbox’la 7 Kasıma kadar sürecek bir işbirliği yaptı. Cryptoween Party and NFT Raffle by Paris Hilton in The Sandbox Nedir? adlı konu başlığımızı NFXHaber olarak bu makalemizde cevap vereceğiz.

Cryptoween Party and NFT Raffle by Paris Hilton in The Sandbox Nedir?

Cadılar Bayramı temalı VR deneyimi, Paris Hilton’un şirketi 1:11 Media tarafından The Sandbox’a getirilmiştir. Paris’in kükreyen bir parti verecek. Özellikle oyunculara değerli ödüllerle birden çok zorlu ve görev sunacağı parlak bir fantezi dünyasıdır. Ayrıca partiye girmek için Sandbox avatarına sahip olmak gerekmektedir.

Cryptoween 7 Kasım’da sona erecek. Platform dünya çapındaki Paris Hilton hayranlarından oluşan bir ordunun Süperstarın en sevdiği tatilini eğlenceli ve sürükleyici olarak kutlamasına izin verir. Ayrıca Cadılar Bayramı şekerlerini toplamasına ve SAND ve NFT’lerini kazanmak için çekilişlere katılmasına izin vermektedir.

Özellikle, ürkütücü Metaverse tatil kutlamasının bir parçası olarak, Paris Hilton, Sandbox pazarında mevcut olan bir Cryptoween NFT Koleksiyonu yayınlamıştır. Özellilke avatarınızı partiye hazırlamak için 8 varlık ve 13 çeşit ekipmandan oluşan 21 öğe içermektedir. NFT’ler, Pırlanta Bebek için 25,25 SAND’dan başlayıp, en pahalı ve sınırlı sayıda üretilen Paris Wings’e kadar 525 SAND fiyatla SAND’da farklı fiyatlarla satın alınabilmektedir. Bu koleksiyonlar bir süredir indirimde olduğundan bazılarının stokları tükeniyor. Bazıları da The Sandbox pazarından satın alınabilmektedir.

Nasıl Satın Alınır?

Koleksiyona ilgi duyan yatırımcılar, Cryptoween Party and NFT Raffle by Paris Hilton in The Sandbox NFT’nin OpenSea’deki sayfası buraya tıklayarak ziyaret edilebilmektedir. Koleksiyonun bir parçası olmak isteyen yatırımcıların ise yapmaları gereken birkaç işlem bulunmaktadır.

Yatırımcılar, öncelikle MetaMask gibi bir dijital kripto para cüzdanına sahip olması gerekmektedir. Çünkü MetaMask cüzdanı, OpenSea’de alım-satım yapmak için kullanılması gereken cüzdanlardan biridir. Özellikle cüzdan sahibi olunduktan sonra kişiler, ödeme işleminde kullanmak üzere bir miktar ETH satın almalıdır. Daha sonra bu ETH’yi kripto para cüzdanına aktarılmalıdır. ETH, NFT alımlarında en çok kullanılan kripto para birimi olmaktadır. Alınan ETH’yi cüzdanına aktaran kullanıcılar son adım olarak dijital kripto para cüzdanını OpenSea’ye bağlamalıdır. Kullanıcı bağlantı kurduktan sonra, dilediği NFT’yi seçip, satın alma işlemlerini gerçekleştirilebilmektedir.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...