Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Cryptodickbutts Nedir?

Paylaş

Cryptodickbutts toplamda 5,200 adet NFT’den oluşan ve 0,052 ETH’lik (Ethereum) basım fiyatıyla piyasaya çıkan koleksiyondur. NFXHaber olarak bu makalede Cryptodickbutts nedir sorusuna yanıt vereceğiz. Bununla birlikte koleksiyonun fiyatına ve nasıl satın alınabileceğine de değineceğiz. Keyifli okumalar dileriz.

Cryptodickbutts Nedir?

İçinde 5,200 adet NFT‘nin olduğu dijital sanat koleksiyonudur. Koleksiyonun geçmişi, 2006 yılına kadar dayanmaktadır. Çünkü “Dick Butts” ilk olarak, çizgi roman sanatçısı K.C Green tarafından 2006’da yaratılmıştır. Diğer yandan bu NFT koleksiyonunun ortaya çıkışı ise Mayıs 2021’e dayanmaktadır.

“Dick Butts” başlangıçta şaka maksatlı (meme) olarak çıkarılmıştır. Ancak daha sonra özellikle CryptoPunks sahipleri arasında popülerlik kazanmıştır.

Cyrptodickbutts, aslında koleksiyonlar içerisindeki üçüncü seridir. Bu üçüncü seri, toplamda 5,200 adet NFT’ten oluşmaktadır ve bu da koleksiyonu serinin en büyük koleksiyonu haline getirmektedir. Ayrıca belirtmek gerekir ki birinci seride yalnızca 52 NFT bulunmaktaydı. İkinci seride ise koleksiyona 104 adet eser eklendi.

Cryptodickbutts’ın Fiyatı Nedir?

Koleksiyon (Cryptodickbutts) bu yazının kaleme alındığı sırada OpenSea NFT pazarında 1,099 Ethereum’luk (ETH taban fiyatıyla işlem görmekteydi. Bununla birlikte koleksiyonun şu anda görünen ticaret hacmi ise 6,9 Ethereum’dur. (ETH)

Cryptodickbutts’ın OpenSea NFT pazarında yer alan 5,200 adet NFT’si bulunmaktadır. Koleksiyona ev sahipliği yapan kişi sayısı ise şu anda 1,700 civarında görülmektedir.

Cryptodickbutts Nasıl Alınır?

Bu koleksiyona ilgi duyan yatırımcılar, Cryptodickbutts’ın OpenSea’deki sayfasını buraya tıklayarak ziyaret edebilmektedir. Bununla birlikte koleksiyona ilgi duymakla kalmayıp koleksiyonun bir parçası olmak isteyen yatırımcıların ise yapmaları gereken birkaç işlem bulunmaktadır.

Cryptodickbutts koleksiyonunu satın almak isteyen yatırımcılar, ilk önce MetaMask vb. bir dijital kripto para cüzdanına sahip olmalıdır. Çünkü MetaMask, OpenSea’de alım satım yapmak için kullanılması gerekli olan cüzdanlardan biri hatta en popüleridir. Bundan sonra yatırımcı, ödeme işleminde kullanmak üzere bir miktar Ethereum satın almalı ve bu Ethereum’u kripto para cüzdanına (MetaMask vb.) aktarmalıdır. Final adımında ise yatırımcının dijital kripto cüzdanını OpenSea’ye bağlaması gerekmektedir. Bağlantı kurulduktan sonra kullanıcı, dilediği NFT’yi seçerek satın alma işlemini gerçekleştirebilmektedir.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...