Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

CryptoBatz Nedir?

Paylaş

CryptoBatz, Ozzy Osbourne ve Sutter System tarafından Los Angeles’ta oluşturulmuş 9,666 NFT’ten oluşan koleksiyondur. NFXHaber olarak bu makalede CryptoBatz hakkında merak edilenleri yanıtlamaya çalışacağız. Gelin hep birlikte projeyi inceleyelim.

CryptoBatz Nedir?

CryptoBatz, Sutter System ile Ozzy Osbourne iş birliği sonucu ortaya çıkan, 9,666 adet piksel “sanat yarasasından” oluşan NFT koleksiyonudur. Buna göre her yarasa, yeni bir melez MutanBat oluşturmak için projenin ortak koleksiyonlardan bir NFT’yi “ısırma” yeteneğine sahiptir.

Koleksiyon, NFT vizyonuna hayata geçirmek Osbourne ile iş birliği yapan New York merkezli stüdyo Sutter Systems’in amiral gemisidir. Buna göre Proje; CrypToadz’in piksel sanatını geliştirmeyi ve 2017’de CryptoPunks ile başlayan piksel sanatlı NFT’lerin mirasını sürdürmeyi amaçlamaktadır.

Koleksiyon, diğer avatar projelerine benzer bir format izlemektedir. Her NFT çok sayıda farklı olası nitelik ve özelliğe sahip bir piksel sanat yarasasıdır. Koleksiyondaki birçok özellik; Bored Ape Yacht Club ve CyberKongz gibi NFT koleksiyonlarından ilham alınarak oluşturulmuştur.

CryptoBatz’in halihazırda OpenSea’deki ticaret hacmi 17,000 ETH’dir. Koleksiyonun taban fiyatı ise 0,18 EHT olarak görülmektedir.

Ozzy Osbourne Kimdir?

Ozzy Osbourne, 3 Aralık 1948’de dünyaya gelmiş İngiliz şarkıcı ve söz yazarıdır. Heavy metal grubu Black Sabbath’ın solisti olarak ün kazanmıştır. “Metalin babası” olarak adlandırılan sanatçı, kariyeri boyunca birçok ödül kazanmıştır. 1979’de uyuşturucu problemleri nedeniyle grubu Black Sabbath ile bağı kesilen Osbourne, kariyerine solo olarak devam etmiştir. Ayrıca, Solo kariyerinde 11 albüm yayınlayan ünlü şarkıcının ilk 7 albümü çok satmış ve multi-platinum ödülleri kazanmıştır.

CryptoBatz Nasıl Alınır?

CryptoBatz koleksiyonuna ilgi duyan yatırımcılar, koleksiyonun OpenSea’deki sayfasını buraya tıklayarak ziyaret edebilir. Bununla birlikte NFT satın almak isteyen yatırımcıların yapmaları gereken bazı işlemler bulunmaktadır. Öncelikle kullanıcı,  MetaMask gibi bir dijital cüzdana sahip olmalıdır. MeteMask en popüler dijital cüzdanlardan biridir. Ek olarak kullanıcının ödeme işlemini gerçekleştireceği bir kripto para birimine de ihtiyacı bulunmaktadır. OpenSea vb. birçok platformda çoğunlukla satın alma işlemi için Ether (EHT) kullanılmaktadır. Kullanıcı, ETH satın almalı ve bu ETH’yi dijital cüzdanına aktarmalıdır. Sonrasında ise Ether yüklü cüzdanın OpenSea’ye bağlanması gerekmektedir. Son adımda CryptoBatz’ın OpenSea’deki sayfası açılmalı ve satın alma adımları takip edilerek alım işlemi gerçekleştirilmelidir.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...