Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Crypto Chicks Nedir?

Paylaş

Crypto Chicks NFT, kadınların kripto para endüstrisindeki önemini vurgulamayı amaçlayan bir NFT koleksiyonudur. 23 Eylül 2021 tarihinde satışa çıktı. NFXHaber olarak bu yazımızda Crypto Chicks’i inceleyeceğiz. Koleksiyonda toplam 10.000 kız NFT’si var. Her NFT’nin kendine özgü özellikleri ve nitelikleri vardır. NFT koleksiyonu, mayıs ayında Crypto Chicks 1/1″i ilk kez yayınlayan yaratıcının ve sanatçının ikinci koleksiyonudur.

Kadınların kriptodaki değerini vurgulamayı amaçlayan kadın NFT’lerinden oluşan bir koleksiyon olan Crypto Chicks, 23 Eylül’de satışa çıktı. Projenin resmi web sitesi 10.000 kız NFT koleksiyonunu “muhteşem, gururlu, bağımsız ve güçlü kızlar” olarak tanımlıyor. Ayrıca her NFT, 0.055 Ethereum (ETH) artı gazdan darphaneye mal olur. Resmi web sitesine göre, işlem başına yalnızca beş NFT basılabilir. Ancak bir kişi sınırsız işlem yapabilir.

Crypto Chicks, 23 Eylül’de bazı NFT koleksiyonları ile birlikte piyasaya sürülecektir. Bunlar, Rarity tarafından derlenen bir listeye göre, “Mighty Axolotl”, “SANJAY ROBOTS”, “Tehditkar Punk Society” ve “Square Cats Club” NFT projeleri yer almaktadır.

Genel olarak diğer NFT’lerde olduğu gibi, bu koleksiyondaki her NFT benzersizdir. Ayrıca, kendi özellikleri ve nitelikleri vardır. Bazı özellikler ve nitelikler tüm koleksiyonda yalnızca bir kez ortaya çıkabilmektedir.

Web sitesine göre, bu NFT koleksiyonu “kadınların kripto alanındaki önemini vurgulamak için oluşturuldu ve her kadının bireyselliğini ve benzersizliğini yansıtıyor.” olarak belirtilmiştir.

Twitter’da @MsPolly11 adından söz ettiren koleksiyonun yaratıcısı ve sanatçısı bir tweet’te “‘CC’ çizmeye başladım çünkü kadınların önemini ve benzersizliğini göstermek istedim. Kızların ne kadar farklı olabileceğini göstermek istedim” dedi. Ayrıca, insanların koleksiyonunu beğenmesinden mutlu olduğunu da sözlerine ekledi.

Crypto Chicks zaten @MsPolly11’in ikinci NFT koleksiyonu. İlk koleksiyonu Crypto Chicks 1/1 2021 Mayıs ayında piyasaya çıktı.

Crypto Chicks NFT Nasıl Satın Alınır?

İlk adım olarak OpenSea’den kendinize bir hesap oluşturun. Ardından, NFT satın almak için gaz gibi ilgili ücretleri de karşılayacak kadar hesabınıza ETH bakiyesi yükleyiniz.

OpenSea’de listelenen yüz binlerce NFT’nin arasında kolay bulmanız için koleksiyonlara bakınız. Ardından, ETH’yi bir web3 cüzdanına aktarın. En popüler web3 cüzdanından biri olan MetaMask’ı kullanabilirsiniz.

Son olarak satın almaya karar verdiğiniz NFT’yi ‘Şimdi Satın Al’ butonuna tıklayın. Opensea, size işlem maliyetleriyle birlikte toplam tutarı gösterecek. Ve satın aldıktan sonra gelen işlem onayı ile artık sizde bir NFT sahibisiniz.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...