Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Binance, NFT Sertifikalarıyla Ücretsiz Metaverse Kursu Sunacak!

Paylaş

Kripto devi Binance kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao, Kıbrıs’taki bir üniversitede NFT’leri olan kişilere tamamen finanse edilen burslar teklif etti. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Binance Açık Metaverse Girişimini Başlatıyor

Lefkoşa Üniversitesi (UNIC), dijital yenilik bölümü ve Geleceğin Enstitüsü (IFF) aracılığıyla, Metaverse ilgili araştırma, politika ve akademik girişimlere odaklanan Açık Metaverse Girişimi’ni duyurdu. Binance’in kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao, kursa sponsor oldu. Açık kamu sistemlerini ve gençlerin kripto alanına devam eden katılımını vurgular.

Zhao Salı günü tweet attı ve bu tür kursların “dünyanın ilerlediğinin” açık göstergesi olduğunu belirtti. Kriptoya devam eden yatırımlarla gençlerin, üniversiteler ve diğer yüksek öğrenim kurumları aracılığıyla artan katılımı, dünyayı daha parlak bir gelecek için çarklara çeviriyor.

Üniversiteye göre kurs ücretsiz olarak verilse bile, her öğrencinin sisteme NFT yazıp kaydolması gerekmektedir. Bitirme sertifikası isteyen herhangi bir öğrenci, tamamlandıktan sonra Ethereum blok zincirine basılan bir NFT sertifikası almak için düşük bir ücret ödeyecektir.

Kayıtlı Öğrenciler

Üniversite, blok zinciri ve metaverse kursuna kayıtlı 14.000’den fazla öğrenci kaydettirdi. Süre en fazla 12 hafta sürecektir. Ayrıca bu süre boyunca konuk öğretim görevlileri, öğrencileri aydınlatmak için UNIC fakültesini kullanacaklardır.

Eğitmenler, NFT tasarımcıları, Web 3.0 girişimcileri, dünyanın önde gelen NFT koleksiyoncularından biri ve şu anda a16z’nin genel ortağı olan eski Coinbase CTO’su olan Punk #6529’un sahibi gibi diğer büyük yatırımcılar tarafından yürütülecektir. Kripto ile ilgilenen gençlerin sayısı son yıllarda arttı. Genç nesiller artık metaverse hakkında derinlemesine bilgi edinme ve Web 3.0’ı benimseme fırsatına sahip olacak.

Metaverse’nin Finans Dünyası Üzerindeki Etkisi

Önümüzdeki birkaç yıl içinde metaevrene devam eden yatırımın dünya GSYİH’sı üzerinde ciddi etkisi olabileceği konuşulmaktadır. Metaverse ve blok zincirinin geleceği yavaş yavaş somutlaşıyor. Bununla birlikte genç nüfusunu kripto konusunda eğitmeye odaklanan ülkeler, ilk hareket edenlerin avantajına sahip olacak. Binance CEO’sunun girişimi, gençlerin geleceklerini daha iyi hale getirmek için gerekli bilgileri almalarının yollarını açacak.

Binance, NFT Sertifikaları Sunuyor

Yeni girişim, Binance tarafından sunulan çevrimiçi sertifika kurslarını tamamlamayı amaçlıyor. Binance yönetimine göre, birçok kişinin kriptodaki avantajları, riskleri ve büyüme şekillerini bilmesi için halkı dijital varlıklar hakkında eğitmek önemlidir. Binance’in halka sunduğu çevrimiçi kurslar ücretsizdir. Ayrıca Binance Academy eğitim forumu tarafından kolaylaştırılmaktadır.

Ücretsiz çevrimiçi kursu tamamladıktan sonra Akademi, öğrencilere altı modülden oluşan NFT sertifikaları verecek. Bu nedenle, kursun sonunda her öğrenci kripto, ademi merkeziyetçilik, kripto ticareti, blok zinciri, metaverse ve yatırım stratejilerinin temellerini anlayacaktır. Açılış kursunun başarıyla tamamlanması, gelecekte diğer ileri seviyeler için yer açacaktır.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...