Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Binance, Cristiano Ronaldo NFT Koleksiyonunu Yayınlayacak!

Paylaş

Cristiano Ronaldo’nun piyasaya sunduğu birkaç NFT’den ilki, yalnızca Binance NFT’de erişilebilen CR7 NFT serisi olacak. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Binance İçin Metaverse ve Blok Zincir

Hiç şüphe yok ki Ronaldo, bildiğimiz şekliyle futbolun oynanış şeklini değiştirdi. Kupalar, madalyalar, akıllara durgunluk veren goller ve bireysel etkisi, oyunun her yönünü etkiledi. NFT alanı artık beş kez Ballon D’or kazananın odak noktası ve Binance tüm avantajı kullanıyor.

Binance, Binance ve CR7 arasındaki çığır açıcı çok yıllı anlaşmayı ilk kez duyurduklarından beri, NFT piyasasını sonsuza dek değiştirecek türünün tek örneği bir ilişki oluşturmak için Ronaldo ile yakın bir iş birliği yapıyor.

Binance’in kurucu ortağı ve pazarlama sorumlusu He Yi’ye göre, metaverse ve blok zinciri internetin yarınıdır. Blok zincir eğitimini desteklemek, Web3 teknolojisinin spor ve eğlence sektörü için nasıl geliştirildiğini açıklamak istiyorlar. Bunun için Cristiano ile çalışmaktan çok memnun olduklarını söyledi.

Cristiano Ronaldo’nun ilk NFT serisi 18 Kasım cuma günü çıkacak. Ronaldo’nun dahil olduğu küresel bir pazarlama çabası lansmanı teşvik edecektir. Ayrıca takipçilerini NFT’ler aracılığıyla Web3 ile tanıştıracak.

Ronaldo, taraftarlarının kariyerinin ayrılmaz bir parçası olduğunu onlar için dikkate değer ve akılda kalıcı bir şey üretmeleri gerektiğini belirtti. Binance’ı övdü ve birlikte, yalnızca oyunun ruhunu yansıtan bir şey yaratmasına yardımcı olmakla kalmayıp aynı zamanda hayranlarına uzun süredir devam eden bağlılıkları için teşekkür eden bir şey yaratmasına yardımcı olduklarını söyledi.

NFT Koleksiyonu

Dört nadirlik düzeyine sahip yedi animasyonlu heykeli içeren Cristiano Ronaldo NFT’leri 18 Kasım’da piyasaya sürülecek. Her NFT heykeli Ronaldo’nun hayatından, kariyerini belirleyen vuruşlarından memleketindeki ilk yıllarına kadar ünlü bir sahneye sahiptir.

Binance NFT pazarında, önemli değerlere sahip 45 CR7 NFT için teklif verilecektir. NFT’ler 24 saatlik bir teklif verme süresinin ardından en yüksek teklifi verene verilecektir. SSR ve SR teklif fiyatları sırasıyla 10.000 ve 1.700 BUSD’den başlayacak.

Binance’ta kalan 6.600 NFT’nin (600 R ve 6.000 N) normal nadirliğinin fiyatı 77 BUSD olacaktır. Cristiano Ronaldo’dan kişisel karşılama, imzalı CR7 ve Binance ürünleri, gelecekteki tüm CR7 NFT ödüllerine tam erişim, indirimli CR7 Gizemli Kutuları verilecektir. Ayrıca imzalı ürünler, ödüller içeren eşantiyonlara katılım, nadirlik seviyesiyle gelen ayrıcalıklı avantajlardan sadece birkaçıdır.

Eklenen Avantajlar

Ayrıca yeni müşteriler Binance’a katıldıklarında (ve KYC’yi bitirdiklerinde) bir Cristiano Ronaldo Gizemli Kutusu alacaklar. Sınırlı sayıda üretilen Ronaldo NFT’leri bu kutularda bulunabilmektedir.

Teklif süresi boyunca sitede para yatıran ABD’deki müşteriler, Binance.com’un ABD’deki ortağı Binance.US’tan ücretsiz bir hediyelik eşya NFT alacak. Hatıra NFT’sini edinen kullanıcılar, CR7 NFT’leri satın almak için izin verilenler listesine erişebilecektir. 2023’ün başlarında Binance, Cristiano Ronaldo NFT serisinin yeni setlerini halka açık olarak kullanacak.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...