Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

BAYC NFT Koleksiyonu Zararına Satışa Devam Ediyor

Paylaş

Metaverse ve NFT sektörüne katılım her geçen gün artış gösteriyor. Tüm NFT ve metaverse haberleri için NFXHaber’i takip etmeyi unutmayın. Popüler NFT topluluk elçisi NFTsAnonymous, BAYC NFT parçasını 83,8 ETH’lik piyasa fiyatının altında sattı. Bored Ape Yacht Club NFT’nin mevcut taban fiyatı çok daha yüksek. Aslında, dün ortalama fiyat satışı 126 ETH idi. Bununla birlikte, nadirlik gibi diğer faktörler göz önüne alındığında, muhafazakar bir taban 100 ETH idi.

BAYC NFT Neden Zararına Satılıyor?

NFTsAnonymous neden BAYC NFT parçasını neden 83,8 ETH’ye sattı? NFTsAnonymous için cevap basitti. Temel olarak, sattı. Çünkü istediği ve başkalarının kendilerini endişelendirmesi gerektiğini düşünmedi. Bir dizi Tweette kararını ve neden hemen ardından bir Milady Maker NFT getirdiğini açıkladı. ”Bugün birçok insan gerçek yüzünü gösterdi” dedi. Ben gayet iyiyim. Ben tarade sistemimden memnunum. Bugün bunu paylaştım çünkü birçok insanı duygulandıracağını biliyordum. Sözleri ile tweet serisini tamamladı. Ayrıca BAYC NFT satışının kendisini bazı gruplardan attığını ve diğerleri tarafından engellendiğini de sözlerine ekledi. Özellikle, söz konusu Bored Ape (#2802) şimdi 104 ETH’de listeleniyor.

Milady Maker NFT’nin 15 ETH karşılığında satın alınması şüpheli ancak talihsiz. Dün taban fiyat 1.3 ETH idi. Son zamanlarda, ırkçı ve Nazi bağlantıları hakkında Twitter’da söylentiler dolaşmaya başladı. Artık geçmiş grup sohbet mesajları ve daha fazlasını içeren çeşitli ifşalar var.

Bored Ape Fiyatı Artacak Mı?

BAYC NFT’nin popülaritesi yüksek olmaya devam etmekte. Ayrıca projenin arkasındaki ekip Yuga Labs, NFT topluluğunda ses getirmeye devam ediyor. Son birkaç ayda, en popüler NFT’lerin fiyatları düşerken buldu. Ancak bu, tüm kripto para piyasasının düşüşte olmasıyla aynı zamana denk geliyor. Bored Ape fiyatlarının düşmesinin tamamen bununla ilgisi olup olmadığı ise henüz belli değil. Kripto piyasalarının düşüşü bitirmesinden ziyade konsolide olmasıyla birlikte bu durum açıklığa kavuşabilir. Neden olursa olsun BAYC NFT koleksiyonu değer kaybetmek…

Her ne kadar bilindik markalar olursa olsun yatırımlarınızı yaparken detaylı araştırmayı ihmal etmeyin. Tüm piyasayı ve aldığınız ürünün geleceğini değerlendirmek sizi büyük zararlardan kurtarabilmekte. 2022 yılında birçok büyük marka yatırımcılarına ciddi zararlar ettirdi.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...