Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

BaseMint Gang NFT Nedir?

Paylaş

BaseMint Gang NFT projesi bir Web3 Animasyon Stüdyosu olan Virtue, BaseMint Gang isimli dinamik bir NFT projesini NFT alanlarına getirmek için endüstri efsanelerinden oluşan, oldukça inançlı bir ekip toplamıştır. Platform, Disney, Pixar ve Paramount tarafından 25’in üzerinde ödüllü filmin prodüksiyonu esnasında direksiyonun başındaydı. Şimdi daha az belirgin olmayan bir şey yaratıyorlar. BaseMint Gang NFT Nedir?  adlı konu başlığımızı NFXHaber olarak bu makalemizde cevap vereceğiz.

BaseMint Gang NFT Nedir?

BaseMint Gang NFT projesinin arkasındaki ekip, gerçek film endüstrilerinin mazlumlarıdır. Ayrıca BaseMint Vibes Direktörü Josh “WAGS” Wagner’dir. Yazar ve yapımcı Bob Bacon ve diğerleri de dahil, hırslı NFT ve kripto degenlerini bir araya getirmektedir. Özellikle eğlence dünyasının devleri, büyüleyici hikaye anlatımı, tanınabilen karakter PFP’leri, eğlence, oyun, IRL etkinlikleri ve sosyalleşmeyle desteklenen bir Web3 IP’si yapma çabalarına katılmaktadır.

Projenin Amacı Nedir?

Projenin amacı; bu paradigmayı değiştirmek ve yeni bir yol açabilmektir. Özellikle yaratıcıları komitelere, topluluğu kontrole ve katılımı kârlara tercih eden bir modele inanılmaktadır. Ayrıca gelecek nesil harika hikayeler ve karakterler yaratabilmek için toplulukla ortaklık yapılmaktadır.

Özellikleri Neler?

BaseMint Gang NFT projesi 5.000 NFT’den oluşmaktadır. Bu oluşum koleksiyonu, farklı güçlere, yeteneklere ve stillere sahip BaseMint Buds’a sahiptir. Hepsi, BaseMint Çetesinin Metaverse’i kurtarmasına destek olabilmek adına tek bir amaç için birleşmiştir. Bu koleksiyon, bir dizi JPEG’den çok daha fazlasıdır. Çünkü projenin yol haritası toplulukla başarıya giden ve yaşam boyu süren bir yolu perdelemektedir.

Özellikle NFT’lerin piyasaya sürülmesinden hemen önce, geliştiriciler kısa hikayeleri projenin web sitesi ve Twitter’ın yanında mini oyunlar aracılığıyla yayınlamaktadır. Bu sayede madenci adayları BaseMint dünyasını keşfedebilmektedir. Şu anda Metaverse Polisi ödüller kazanma fırsatıyla bulmaca oyununda çözmeniz için ipuçlarını ortaya çıkarmaktadır.

Avantajları Neler?

NFT projesi estetik ve eğlence yararlarının yanında, topluluğa oldukça yarar sağlayacaktır. Burada, IP’ye sahip olma fırsatının yanında tanıtımında yardım, NFT degensle haftalık eğitim AMA’ları olacaktır. Bir zaman sonra piyasaya sürülecek eğlenceli oyun içinde ödüller ve kullanıcılarını tam uzunlukta hikaye deneyimine sokmayı içerecektir.

Özellikle düşüş bittiğinde, sürükleyici bir oyun başlayacaktır. NFT kullanıcıları kısa bölümler izleyecektir. Ayrıca kodlar, ipuçları ve bilgi kullanarak oyun içi zorluklara ve bulmacalara planlarını uygulayacaktır. Bu da birden çok yararlı ödül imkanı sağlayacaktır. Aynı zamanda kurucular, BaseMint Çetesi hakkındaki sözleri büyük dünyaya iletebilmek için Netflix ya da Hulu ile kısa filmler yayınlamayı da hedeflemektedir.

Bütün bu aksiyona Wax Motif, Pussy Riot ve diğerleri gibi en seçkin Web3 müzisyenlerinin orijinal müzikleri eşlik edecektir. Bütün bu parçalar, topluluk için hikaye, NFT’ler ve Token kapılı çalma listesine entegre edilecektir.

Fiyatı Nedir?

BaseMint Gang NFT projesi, 27 Ekim 2022’de 0.049 ETH fiyatıyla basılan 5000 NFT’lik bir koleksiyondur. Mevcut taban fiyatı ise 0.043 ETH’dir. Toplam hacmi ise şu anda 29 Ethereum olarak görülmektedir.

BaseMint Gang NFT projesinin OpenSea koleksiyondan toplam 3.7K adet parça dijital sanat eseri mevcuttur. OpenSea verilerine göre proje koleksiyonuna ev sahipliği yapan kişi sayısı şu anda 973 olarak görülmektedir.

BaseMint Gang NFT Nasıl Satın Alınır?

Şu anda bu koleksiyona ilgi duyan yatırımcıların, BaseMint Gang NFT’nin OpenSea’deki sayfasını buraya tıklayarak ziyaret edilebilmektedir. Fakat koleksiyona ilgi duymakla kalmayıp koleksiyonun bir parçası olmak isteyen yatırımcıların yapmaları gereken birkaç işlem bulunmaktadır.

Bu NFT koleksiyonunu satın almak isteyen yatırımcılar, öncelikle MetaMask gibi bir dijital kripto para cüzdanına sahip olması gerekmektedir. Çünkü MetaMask cüzdanı, OpenSea’de alım-satım yapmak için kullanılması gereken cüzdanlardan biridir. Özellikle cüzdan sahibi olunduktan sonra kişiler, ödeme işleminde kullanmak üzere bir miktar ETH satın almalıdır. Daha sonra bu ETH’yi kripto para cüzdanına aktarılmalıdır. ETH, NFT alımlarında en çok kullanılan kripto para birimi olmaktadır. Alınan ETH’yi cüzdanına aktaran kullanıcılar son adım olarak dijital kripto para cüzdanını OpenSea’ye bağlamalıdır. Kullanıcı bağlantı kurduktan sonra, dilediği NFT’yi seçip, satın alma işlemlerini gerçekleştirilebilmektedir.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...