Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Band Of Crazy NFT Nedir?

Paylaş

Band Of Crazy, Solana blokzincirinde barındırılan 2775 NFT’lik bir NFT koleksiyonudur. NFXHaber olarak bu makalede Band Of Crazy nedir sorusuna yanıt vereceğiz. Bununla birlikte koleksiyonun mevcut fiyatına ve nasıl alınacağına da değineceğiz.

Band Of Crazy NFT Nedir?

Band Of Crazy web sitesine göre, “2775 sanat hırsızı, yalnızca Guv’nor olarak bilinen biri tarafından yönetilen, dünya çapında Art + NFT soygunlarına teşebbüs etmek için bir araya gelir. Mint sırasında her fırlatıcıya farklı bir beceri seti atanacak. Bir Usta, Hacker, İç Adam, Hırsız ve Sürücü. Soygunlara katılmak için her bir beceri setinden birine sahip olmak en iyisidir. Daha yüksek yeteneklere sahip ekiplerin, mallardan kurtulma şansı daha yüksektir.” olarak tanımlamakta.

  • Staking: Adamınız bir soygun sırasında yakalanırsa, hapisteyken bir BOCX tokeninin yanı sıra yeni bir sabıka fotoğrafı öder.
  • Yükseltme: Guv’nor, bir hırsızlık alet mağazası açacak. Bloklar, yeteneklerini geliştirmek için araçlar satın almak için BOC paralarını veya Eth’i kullanabilmekte. Kutudayken kazandığınız paralar, aletler, yeni karakterler ve gerçek dünya ürünleri için ticaret yapmak için kullanabilmekte.

Band Of Crazy NFT’nin Amacı Nedir?

NFT projesinin ana amacı; 2775 sanat hırsızı tarafından, yalnızca Guv’nor olarak bilinen biri tarafından yönetilen, dünya çapında Art + NFT soygunlarına teşebbüs etmek.

Band Of Crazy NFT’nin Fiyatı Nedir?

Projenin koleksiyonu halihazırda OpenSea’de işleme açıktır. OpenSea verilerine göre Band Of Crazy, şu anda 222 NFT ile 0,01 ETH taban fiyatıyla işlem görmektedir. Projenin toplam ticaret hacmi 0,03 ETH ile dikkat çekerken koleksiyona sahip olan kişi sayısı 91’dir.

Band Of Crazy NFT Nasıl Alınır?

Koleksiyonları satın almak isteyen yatırımcılar ilk önce OpenSea’de hesap açmalı. Opensea’de kullanacakları Metamask gibi bir dijital kripto para cüzdanına sahip olmalıdır. Sonrasında ödeme işleminde kullanmak üzere bir miktar Ether almalı. Ardından bu Ether’i (ETH) dijital kripto para cüzdanına aktarmalı. Son adımda ise kullanıcının dijital cüzdanını OpenSea’ye bağlaması gerekmektedir. Bağlantı kurulduktan sonra kullanıcı, dilediği NFT’yi seçerek kolayca satın alma işlemini gerçekleştirebilmektedir.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...