Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

ARIA NFT Pazarı, Sporun Yıldızlarını Bir Araya Getirecek

Paylaş

NFT ve metaverse piyasası giderek büyümeye devam ediyor. Bu alanda yaşanan tüm gelişmelerden ilk önce haberdar olmak için NFXHaber’i takip etmeyi unutmayın. ARIA NFT, yeni NFT pazarının lansmanı ile ARIA Exchange, dijital koleksiyon standartlarını yeniden tanımlamayı hedefliyor. Ayrıca, dünya çapında en tanınmış markalar, sporcular ve eğlence sanatçılarından bazılarıyla ortaklık kurmuştur. Böylece geçmişin en büyük yıldızlarını geleceğin ikonlarıyla birleştirmeyi hedefliyor.

ARIA NFT, Nadir NFT Koleksiyonları İçin Yeni Pazar Yeri

2022 yazında piyasaya sürülen ARIA Exchange, nadir bulunan NFT’ler için yenilikçi bir NFT pazar yeridir. Ayrıca kullanıcılar NBA yıldızlarından hikaye dinleyebilir. Bu yıldızların arasında Jayson Tatum, Max Scherzer ve Alex Bregman bulunmakta. Ayrıca, ARIA’nın yeni NFT pazarında tüm zamanların diğer birçok spor efsanesi yer alacak. Listede Bill Russell, Jerry West, Hank Aaron, Babe Ruth, Mickey Mantle, Honus Wagner bulunmakta.

Bu arada, yakında piyasaya çıkacakları Estate Collection, türünün ilk örneği bir dijital portföye sahip olacak. Beyzbol, basketbol ve hokey phygital NFT koleksiyonlarını içerecek. Ayrıca, en nadir koleksiyonlara odaklanan ARIA Exchange, kültür lideri sporcular, markalar ve süper yıldızlardan oluşan portföyünü güçlendirmekte. Hatta, mevcut NFT alanını bozmayı amaçlayan koleksiyonları ve hayran etkileşimlerini yeniden tasarlamakta.

ARIA Network Kurucusu Darren Mann şunları söyledi.

“Kripto meraklısından kripto meraklısı spor fanatiği, oyuncu ve koleksiyon uzmanına kadar herkesi tek bir çatı altında birleştirerek NFT topluluğunun manzarasını yeniden tanımlıyoruz”

“Anlatıya dayalı orijinal içerik, fayda ve birlikte çalışabilirlik ile ARIA Exchange, her seviyeden koleksiyoncuya dünyanın en çok arzulanan NFT’lerini sorunsuz bir şekilde satın alma, satma ve takas etme ve zamanımızın anlatılmamış en büyük hikayelerinden bazılarının kilidini açma gücü verecek.”

Koleksiyoncular ve yatırımcılar genelde güven duydukları koleksiyonları daha fazla satın almaktalar. Bu yüzden dünya yıldızları ile çalışmak ARIA NFT Marketplace için avantajlı olarak görülmekte.

Her ne kadar bilindik isim veya markalar olursa olsun yatırım yaparken dikkatli olunması gerek. Son dönemlerde yaşanan olaylar ise buna bir kanıttır. Bilindik markaların NFT koleksiyon fiyatlarında yaşanan dalgalanmadan etkilenmemek için doğru yatırımı yaparken daha dikkatli olunması tavsiye edilmektedir.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...