Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Animal Zoo Club NFT Nedir?

Paylaş

Animal Zoo Club, ilk metaverse hayvanat bahçesini oluşturan çoklu koleksiyonları içerecek uzun vadeli bir projedir. NFXHaber olarak bu makalede Animal Zoo Club nedir sorusuna yanıt vereceğiz. Bununla birlikte koleksiyonun mevcut fiyatına ve nasıl alınacağına da değineceğiz.

Animal Zoo Club NFT Nedir?

Animal Zoo Club, ilk metaverse hayvanat bahçesini oluşturan çoklu koleksiyonları içerecek uzun vadeli bir projedir. NFT dünyasında henüz görülmemiş bir illüstratif tarz, sizi çocukluk ve hayvan dünyasını keşfetmeye başladığınız zamanların duygularını ve anılarını yeniden yaşamanız için zamanda geriye götürecektir. NFT’nizi satın alın ve hem yatırımcı hem de çocuklar için harika ayrıcalıklar ve hizmetler elde edecek. Llamas, Animal Zoo’da yaşayan ilk sevimli hayvanlar olacak. Ethereum blok zincirinde rastgele oluşturulmuş 2 Llama yer alacak. Her birinin parçanın değerini belirleyen farklı özellikleri vardır. Kim bulursa 3 ETH alacak ve en değerli parçanın gururlu sahibi olacak.

Animal Zoo Club NFT’nin Amacı Nedir?

NFT projesinin ana amacı; NFT’lerinizi evcil hayvan olarak kullanabileceğiniz ve herkese kişisel hayvan parkınızı gösterebileceğiniz ilk metaverse hayvanat bahçesini inşa etmektir. Projenin web sitesinde, “Proje esas olarak aileleri ve çocuklarını NFT dünyasına çekmek veya hala içinizde yaşayan çocuk tarafını çekip çocukluk anılarınızı canlandırmak için yaptık. 3 kategoride toplanabilecek geniş bir NFT meraklıları topluluğu oluşturmak istiyoruz: zamanda geriye gitmek ve çocukluk duygularını sanatçımızın sihirli kalemiyle yeniden yaşamak isteyenler; aynı zamanda taze ve güzel bir sanat eserine sahip olmak ve bununla bağlantılı faydalar yoluyla çocuklarına eşsiz hediyeler ve deneyimler vermek isteyen ebeveynler; Bu projeye uzun vadede inanan ve tüm dünyadaki çocuklara yaptığımız tüm bağış ve yardımları desteklemek isteyen tüm yatırımcılar için yaratıldı.” İfadeleri yer almakta.

Animal Zoo Club NFT’nin Fiyatı Nedir?

Projenin koleksiyonu halihazırda OpenSea’de işleme açıktır. OpenSea verilerine göre Animal Zoo Club, şu anda 200 NFT ile 0,3 ETH taban fiyatıyla işlem görmektedir. Projenin toplam ticaret hacmi 123 ETH ile dikkat çekerken koleksiyona sahip olan kişi sayısı 189’dur.

Animal Zoo Club NFT Nasıl Alınır?

Koleksiyonları satın almak isteyen yatırımcılar ilk önce OpenSea’de hesap açmalı. Opensea’de kullanacakları Metamask gibi bir dijital kripto para cüzdanına sahip olmalıdır. Sonrasında ödeme işleminde kullanmak üzere bir miktar Ether almalı. Ardından bu Ether’i (ETH) dijital kripto para cüzdanına aktarmalı. Son adımda ise kullanıcının dijital cüzdanını OpenSea’ye bağlaması gerekmektedir. Bağlantı kurulduktan sonra kullanıcı, dilediği NFT’yi seçerek kolayca satın alma işlemini gerçekleştirebilmektedir.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...
Önceki İçerik
Sonraki İçerik