Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Analistlere Göre Mayıs Ayında İzlenecek Metaverse Coinler

Paylaş

Geçen hafta kripto para piyasası son derece zor ve kötü gelişmeler yaşadı. Bu gelişmelerin ardından altcoinler ve metaverse coinler ciddi değer kayıpları gördü. NFXhaber olarak, önümüzdeki aylarda fiyat artışı görmesi muhtemel metaverse coinleri derledik.

Metaverse coinler son durum

Geçtiğimiz hafta içerisinde çoğu Metaverse coin, %30-40 oranında düşüş kaydetti. Dipten satın almak isteyen kullanıcılar, fiyat düşüşlerinin ardından potansiyel taşıyan coinleri araştırmaya başladı. Bu makalede, piyasa değeri 28 milyon doların altında olan ve mayıs ayında izlenecek 3 metaverse coini bulabilirsiniz.

3. Star Atlas (ATLAS)

Star Atlas Metaverse Coinler

Eylül 2021’de piyasaya sürülen Star Atlas (ATLAS), bir strateji oyunudur. Oyun, açık dünyada siyasi hakimiyet, uzay araştırması ve bölgesel fetih gibi özellikleri içerir. Star Atlas, en destekleyici topluluklardan birine sahiptir ve merakla beklenen metaverse coinler arasında yer alır. Buna ek olarak, Solana tabanlı oyunlar arasında en yüksek puana sahip metaverse oyunu olma özelliğini taşır.

Star Atlas Metaverse şu anda geliştirme aşamasındadır. Ancak kullanıcılar, oyun içi varlıklar için çeşitli koleksiyonlar da dahil olmak üzere Solana tabanlı NFT pazarlarına üye olmaktadır. Kullanıcılar, NFT pazarlarına, Phantom gibi Solana tabanlı bir cüzdan aracılığıyla bağlanır. NFT’ler; yapılar, uzay gemileri gibi öğeleri içerir.

Star Atlas, şu anda en çok beklenen ve iyi tasarlanmış metaverse projelerinden biridir. Buna ek olarak, 25,54 milyon dolarlık piyasa değeri, satın alım fırsatı yaratıyor. Oyun, ekosistem içerisinde ATLAS ve POLIS isimli iki kripto para birimine sahip. POLIS, Star Atlas DAO’nun yönetim tokeni olarak çalışıyor. Öte yandan ATLAS, kullanıcıların NFT’leri satın alması ve Metaverse ile etkileşime girmesi çeşitli kullanım durumlarına sahip.

2. Highstreet Metaverse (HIGH)

highstreet metaverse

Highstreet, 2021 yılının ekim ayında piyasaya çıktı. Oyuncular, metaverse içerisinde sürükleyici bir RPG (rol yapma) deneyimi yaşıyor. Bunun yanında oyun, sanal deneyim oluşturmak için en son NFT ve DeFi trendlerini içeriyor. Sonuç olarak Highstreet (HIGH), 25.9 milyon dolarlık piyasa değeriyle izlenmesi gereken metaverse coinler arasında yer alıyor.

Highstreet (HIGH), Star Atlas’a benzer. Ancak, şu anda birkaç sınırlı sayıda koleksiyon içeren yerel bir NFT pazarına da sahip. Proje, iki yerel tokene sahiptir. Bunlar, projenin yönetişim tokeni olan HIGH ve metaverse’nin yardımcı tokeni olan Street’dir.

Ayrıca oyun, ön satış kapsamında kullanıcıların, metaverse içerisinde sanal gayrimenkul almasını da sağlıyor. Highstreet, arazi sahiplerinin, varlıklarını diğer kullanıcılara kiralamasına olanak tanıyan Solaryum isimli bir adaya sahip olacak.

Proje Ethereum uyumludur. Kullanıcılar, MetaMask gibi bir Ethereum cüzdanına bağlanarak NFT pazarına göz atma imkanına sahiptir. Ayrıca Highstreet, ağı destekleyerek HIGH ödülleri kazanmayı sağlayan bir staking özelliği içerir. Buna ek olarak, NFT’lerin de staking için kullanılması mümkündür. NFT stake eden kullanıcılar, DUCKS token kazanır.

1. RFOX Metaverse (RFOX)

RFOX Metaverse

RedFox Labs (RFOX), 2020’nin kasım ayında geliştirilmeye başladı. Metaverse; medya, perakende, ödüller ve oyun için tek duraklı bir Metaverse deneyimi yaratmayı amaçlıyor. Ancak, oldukça az değerlnedi ve şu anda değeri düşük olan metaverse coinler arasında yer alıyor.

Kullanıcılar, RFOX’ta bir hesap oluşturabiliyor ve oyunculara bir WAX ve Ethereum adresi sağlayarak benzersiz RFOX Kimlikleri elde edebiliyor. RFOX kimliği, kullanıcıların ekosistemi içinde kripto para birimi almalarını sağlıyor.

Ayrıca RFOX, metaverse ekosistemini ve sürükleyici teknolojisini besleyen çok zincirli bir varlık olarak öne çıkıyor. Mevcut olarak proje; WAX, Ethereum ve BNB zincirlerini destekliyor.

Yazının yazıldığı sırada, Metaverse’nin piyasa değeri 26,6 milyon dolar civarındaydı. Proje, özelliklerine göre oldukça düşük değere sahip. Bu nedenle oyun, mayıs ayında izlenmesi gereken metaverse coinler arasına dahil oldu. RFOX’u KuCoin, Gate.io, Uniswap gibi kripto para borsalarında satılıyor.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...