Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Alien Frens Nedir?

Paylaş

Alien Frens Nedir? Nasıl Alınır?

Ethereum Blockchain üzerinde barındırılan Alien Frens, 10 bin benzersiz dijital sanat eserinden oluşan, topluluk odaklı bir NFT projesidir. Bu makalede Alien Frens nedir, ne sunar, nasıl alınır gibi sık sorulan soruların yanıtlarına erişebilirsiniz. NFXhaber olarak, sizin için hazırladık. Gelin koleksiyonu birlikte inceleyelim.

Alien Frens nedir?

Alien Frens, Ethereum ağı üzerine inşa edilen ERC-721 tokenlerinden oluşan bir NFT koleksiyonudur. ERC-721, NFT vb. benzersiz varlıkların üretilmesi için kullanılan bir standarttır. Frens koleksiyonu, 10 bin adet benzersiz NFT’ye sahiptir. Buna göre NFT’ler, Frens adı verilen uzaylı benzeri yaratıklardan oluşur. Ayrıca Frens’ler, çizgi film tarzında bir görüntüye sahiptir ve her biri, rastgele özelliklerin algoritma tarafından seçilmesiyle yaratılmıştır. Bu, hiçbir Frens’in bir diğerine benzemediği anlamına gelir. Frens’ler; kıyafet, aksesuar, renk, arka plan, bakış, göz ve vücut yapısı gibi özellikleriyle birbirlerinden ayrılmaktadır. NFT’lere ek olarak projenin, çeşitli amaçlarla kullanılmak üzere tasarlanmış FREN isimli bir yardımcı tokeni ve diğer gezegenleri istila ettiğiniz bir oyunu bulunmaktadır.

Frens ne sunmaktadır?

Alien Frens NFT’lerin nadirliği, Frens’in rengine göre farklılaşır. En yaygın Frens, yeşil renge sahip olanlardır. Nadirlik seviyesine göre yeşil Frens’leri sarılar ve morlar takip eder. Diğer yandan en nadir bulunan öğeler ise kırmızı renkli Frens’lerdir. Bu NFT’ler, diğerlerine göre çok daha yüksek fiyatlara satılmaktadır. Ayrıca kullanıcılar, Frens’lerini tutarak ve toplulukta aktif olarak FREN token kazanabilmektedir. FREN, projenin NFT mağazasında kullanılmak üzere tasarlanan bir yardımcı tokendir ve stake edilemez. Bunun yanında projenin NFT sahiplerine ücretsiz olarak sunduğu bir dizi koleksiyon bulunmaktadır.

Yakın zamanda proje, NFT sahiplerine, ücretsiz bir biçimde inkübatör airdrop’u dağıttı. Bu inkübatörü kullanan kullanıcılar, Frens’lerinin evrilerek farklı özellikler kazandığı yeni NFT’ler elde etti. Bunun yanında projenin bir UFO projesi de bulunmaktadır. UFO’lar da inkübatörler gibi ücretsiz bir biçimde elde edilebiliyor. NFT sahipleri, UFO’larını basmadan önce, 100’den fazla özellik arasından seçim yaparak uzay gemilerini özelleştirebiliyor. UFO’lar, oyun ve FREN token kazanma gibi konularda kullanıcılara çeşitli avantajlar sağlıyor.

Alien Frens nasıl alınır?

Alien Frens, Ethereum tabanlı popüler NFT pazarı OpenSea üzerinden ETH ile satın alınabilmektedir. Bununla birlikte ETH, üçüncü taraf kripto para borsalarında mevcuttur ve fiat para karşılığında elde edilebilmektedir. ETH sahipleri, varlıklarını MetaMask vb. Ethereum cüzdanlarına aktarıp, bu cüzdanları OpenSea hesaplarına bağlayarak Frens’leri satın alabilmektedir. Ayrıca koleksiyon, yazının yazıldığı sırada koleksiyon, 6.9 bin sahip ile 0,955 ETH civarında bir taban fiyatına sahipti.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...