Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

888 Inner Circle Nedir?

Paylaş

888 Inner Circle nedir? 888 Inner Circle, küresel bir NFT kulübüdür. Kulüp, sanatçıların NFT koleksiyonlarını tek bir çatı altında piyasaya süren bir koleksiyona sahiptir. Bu makalede 888 Inner Circle nedir, ne sunar ve nasıl alınır gibi merak edilen sorularının yanıtlarına erişebilirsiniz. NFXhaber olarak, sizin için hazırladık. Gelin koleksiyonu birlikte inceleyelim.

888 Inner Circle, anonim bir influencer ve NFT tasarımcısı olan 888 tarafından piyasaya sürülmüş bir NFT koleksiyonudur. Ancak çeşitli tasarımcılar, dijital sanat eserlerini bu koleksiyon üzerinde yayınlayabilmektedir. Bunun yanında Inner Circle projesi, küresel bir NFT üyelik kulübüdür. Kulübe üye olmak için ise koleksiyon içerisindeki NFT’lerden en az birine sahip olmak gerekir. İlk NFT koleksiyonlarını 2021 yılında piyasaya süren kulüp, NFT’lerin hızla tükenmesinin ardından topluluğa katılımı artırmak için yeni NFT koleksiyonları üzerinde çalışmaya başlamıştır. Koleksiyon içerisindeki tüm NFT’ler düşük gas ücreti ve daha çevre dostu imkanlar sunan Flare Blockchain üzerinde oluşturulmuştur.

Mevcut olarak kulübün Inner Circle Drops çatısı altında farklı sanatçılara ait 3 koleksiyon bulunmaktadır. Bunlar; Jason Seife, Maalavidaa ve Mig From SVS’dir. Jason Seife, halı deseni benzeri çeşitli motifler içeren ve farklı nadirlik seviyesine sahip NFT’lerden oluşur. Aslında Maalavidaa, etkileyici renklere sahip çember NFT’leridir. Mig From SVS ise, popüler NFT koleksiyonu Sneaky Vampire Syndicate’in çember temasıyla oluşturulmuş NFT’lerinden oluşmaktadır. Bu üç koleksiyon, kulübün yayınladığı ilk NFT droplarıdır. Bunun yanında sanatçı 888’in bir tweet’inin Tokenize edilmiş hali olan Genesis NFT’si bulunmaktadır. Koleksiyonların türlerine bağlı olarak her NFT sahibi kulüp içerisinde farklı üyelik kartlarına sahiptir.

888 Inner Circle ne sunmaktadır?

Genesis koleksiyonu içerisindeki 8.888 NFT 90 saniye içerisinde tükenmiştir. Ayrıca NFT’yi satın alan kullanıcılar, kulübün sahipleri arasına katılıp platin üyelik edinmiştir. Bunun ardından topluluk, daha çok insanın kulübe katılması gerektiğine karar verdi ve yeni NFT koleksiyonları üzerinde çalışmaya başladı. Bu yeni üyelik NFT’leri ilk NFT droplarına göre daha uygun fiyatlı olarak 8 Şubat 2022 tarihinde başlatılmıştır. Proje, yeni NFT’leri 8 alan olarak tanımladı ve bu alanların her birinin koruyucusu olduğunu açıkladı. Bu koruyucular arasında Gala Games, Origin, Jadu, Paris Hilton, Recur, Yat ve Flare Blok bulunmaktadır. 8. muhafız henüz bilinmiyor. Bununla birlikte yeni NFT’leri edinen kişiler altın üyelik elde ederek kulübe katılım sağlayabilecek. Kulübün üyeleri, NFT sanatçılarının olduğu bir topluluğa katılımın yanı sıra, yeni çıkan NFT droplarına ön erişim gibi çeşitli avantajlar elde etmektedir.

Inner Circle nasıl alınır?

888 Inner Circle, OpenSea gibi NFT pazarları aracılığıyla satın alınabilmektedir. OpenSea üzerinden NFT alımı için yeterli miktarda ETH’ye sahip olmak gerekir. Bununla birlikte ETH ise kripto para borsaları (Binance, FTX, Bitci vb.) üzerinden satın alınabilmektedir. Satın aldıkları ETH’leri MetaMask cüzdanına aktaran kullanıcılar, cüzdanlarını OpenSea hesaplarına bağlayarak Inner Circle NFT’leri edinebilmektedir.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...